Satılığa Koyduğu 650 Bin TL'lik Evini 100 TL Karşılığı Gösteriyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Satılığa Koyduğu 650 Bin TL'lik Evini 100 TL Karşılığı Gösteriyor

Satılığa koyduğu evini, çok kişinin gezmesi üzerine para ile göstereceğini söyleyen ev sahibi, buna rağmen hala gelenlerin olduğunu söyledi.

Emlak 29 Nisan 2022 11:26 0
Satılığa Koyduğu 650 Bin TL'lik Evini 100 TL Karşılığı Gösteriyor

Satılığa koyduğu evini para karşılığı gezdiriyor. Emlakçılar, vatandaşlar, evi görmek için para veriyor.

İstanbul'da meydana gelen olayda bir kişi, satılığa koyduğu evini para ile gezdirmeye başladı. İlanın açıklama kısmına da söz konusu durumu yazan bu kişi, gereksiz muhabbetten sıukıldığı için böyle bir karar aldığını söyledi. 

 

Bundan 2 bucuk ay önce evini satılığa koyduğunu söyleyen kişi, Esenyurt'taki 2+1 ev için 650 bin lira para istediğini söyledi. Burak Demir isimli bir kişi, internet ilanını daha sonra güncellediğini ve artık hafta içinde evi gezmeye gelecek müşterilerden 100 lira, hafta sonu evi görmek isteyenlerden ise 150 lira para alacağını söyledi. 

 

KİMSEA GELMEZ SANDI AMA YİNE DE GELİYORLAR

Bu değişiklik sonrası sadece ciddi alıcıların evi görmeye geleceğini sanan Demir, çok kişinin gelip evi gördüğünü söyledi.  Canı sıkılan kişinin ev gezmeye geldiğini, bunun da kendisini çok yorduğunu söyleyen Demir, bu nedenle yeni bir karar aldığını, sadece ciddi alıcılara evi gezdirmek için böyle bir yola başvurduğunu söyledi. 

 

Bunun gelen sayısını azaltacağını , sadece evi alacak olanın geleceğini düşünen kişi, para almadan önce 20 kişinin geldiğini, şimdi ise 10 kişinin geldiğini söyledi. İşte ilan sayfasında söz konusu evin ilanı ve açıklama kısmına yazılan söz konusu durum:

Evi görmeye söz konusu durumdan sonra bile çok kişinin geldiğini söyleyen kişi, para çok gelince bunu hayır işlerine harcamaya başladığını söyledi. 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç