Sapık patron skandalı: İşyeri tuvaletine düzenek kurmuş
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Sapık patron skandalı: İşyeri tuvaletine düzenek kurmuş

İstanbul'da meydana gelen olayda bir patron, işyerinin tuvaletine kamera düzeneği kurdu ve 285 video kaydı aldı.

Yerel Haberler 26 Mayıs 2024 0
Sapık patron skandalı: İşyeri tuvaletine düzenek kurmuş

İstanbul'da feci olay: Bir işyerinde sakın patron şoku.

İstanbul'da bulunan bir işyerinde patronun sapıklığı gündem oldu. Gelen son dakika bilgilerine göre bir işyeri sahibi, işletmesinde ortak şekilde kullanılan tuvaletin birçok yerine kamera koydu. Gizli kameralar sonrası çok sayıda kayıt ele geçirildi.

2022 yılı Kasım Aralık döneminde 21 yaşındaki bir kadın, Bayrampaşa'da bulunan 42 yaşındaki Onur A. adlı kişiye ait olan iş güvenliği şirketinde işe başladı.

İddialara göre kadın çalışırken sözlü şekilde tacize uğradı ve işten çıktı. Aradan geçen süre sonası aynı işyerinde çalışan başka bir kadının ise onu arayarak acil görüşmek istediği öğrenildi. Kadın, ona eski işyeri ile ilgili problem olduğunu söyledi.

KAMERALARI GÖSTERİNCE ŞOK OLDU

Zehra Ö. Ece Ö'ye işyerine geldiğinde tuvalette farklı yerlere konulan gizli kameraları tespit ettiğini söyledi ve onları gösterdi. Duydukları karşısında şok olan kadın, kendisinin ve diğerlerinin görüntülerinin de olduğunu söyledi.

Skandal görüntüleri izleyen kadın soluğu İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığında aldı.

İş arakadaşları ile birlikte savcılıkta ifade veren kadın, iş arakadaşının ele geçirdiği görüntülerde kendisinin de olduğu kayıtlarla birlikte 285 video olduğunu gördü.

Skandal sonrası yapılan incelemede kameraların traş makinesi, siyah çorap ve krem kutusuna saklandığı bildirildi. Şikayet sonrası başlatılan inceleme kapsamında işyeri sahibi gözaltına alındı.

Görülen mahkemede bu isim hakkında 4 yıl hapis cezası verildi.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç