Şanlıurfa'da feci olay: Cezaevinden çıkan kişi, eski eşini öldürdü
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Şanlıurfa'da feci olay: Cezaevinden çıkan kişi, eski eşini öldürdü

Son dakika haberi geldi: Gelen haberde Şanlıurfa'da bir kişi, boşandığı eşini cezaevinden çıktıktan 1 ay sonra öldürdü.

3.Sayfa 6 Ağu 2023 15:57 0
Şanlıurfa'da feci olay: Cezaevinden çıkan kişi, eski eşini öldürdü

Şanlıurfa'da 1 ay önce cezaevinden çıkan 36 yaşındaki Murat Utuş isimli kişi, yolunu kesip tartıştığı eski eşi 30 yaşındaki Esma Kalenderli'yi vurarak öldürdü.

Bundan 1 sene önce şiddetli geçimsizlik yaşadığı ve uyuşturucu ticareti yapma suçlaması ile cezaevinde olan eşi Murat Utuş'tan boşanma kararı aldı. Esma Kalenderli boşanmadan sonra 3 çocuğunu yanına aldı ve ailesinin yanına yerleşti.

Eski eşi ise bundan 1 ay önce cezaevinden tahliye oldu.

İddialara göre boşanmayı hazmedemeyen Murat Utuş, bugün sabah saatlerinde alış veriş yapmak üzere evinden çıkan Esma Kalenderli'yi Atatürk Bulvarında yolunu kesti ve onunla tartışmaya başladı. İkisi arasında başlayan tartışa kısa sürede büyüdü. Utuş, yanında getirdiği tabancayı çekti ve ski eşine peş peşe ateş açmaya başladı. Kadın kanlar içinde yere yığıldı ve saldırgan hemen bölgeden kaçarak uzaklaştı.

Çevredeki vatandaşlar hemen durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Haber verilmesi sonrası bölgeye gelen polis ekipleri güvenlik önlemleri alırken ilk müdahale sonrası hastaneye kaldırılan kadın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kaçan saldırgan ise polis ekiplerinin başlattığı operasyon sonrası kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Olay ile ilgili polis ekipleri soruşturma başlattı.

Başlatılan soruşturma kapsamında bölgede güvenlik kameraları inceleme altına alındı. Olay ile ilgili başlatılan soruşturma kapsamlı şekilde sürerken yakalanıp karakola götürülen bu kişinin ifadesi alınacak ve mahkemeye sevk edilecek.

finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç