Sanica Isı Halka Arz Sonuçları Açıklandı: Kaç Lot Verdi, Borsada Ne Zaman İşleme Başlayacak?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Sanica Isı Halka Arz Sonuçları Açıklandı: Kaç Lot Verdi, Borsada Ne Zaman İşleme Başlayacak?

Son dakika haberi: Sanica Isı halka arz başvuru sonucu açıklandı. Peki Sanica Isı ne zaman borsada işleme başlayacak?

Borsa 22 Kasım 2022 08:46 1
Sanica Isı Halka Arz Sonuçları Açıklandı: Kaç Lot Verdi, Borsada Ne Zaman İşleme Başlayacak?

Sanica Isı halka arz sonuçları açıklandı.

Gedik ve İntegral Yatırım öncülüğünde halka arz olan , toplamda 36 aracı kurumun konsorsiyumu ile gerçekleşen Sanica Isı'nın halka arzında son dakika açıklaması geldi.

15 ile 18 Kasım 2022 tarihlerinde söz konusu haissenin talep toplama tarihleri vardı. Gelen son bilgilere göre Sanica Isı'nın halka arzı için yurtiçi bireysel yatırımcı tahsisatı yüzde 5* , yurt içi kurumsal yatırımcı tahsisarı ise yüzde 40 seviyesinde ayrılmıştı. Yüzde 10'luk kesim ise yurt dışı kurumsal yatırımcı tahsisatı olarak belirlenmişti.

Talep toplama geçen hafta yapıldı ve 18 Kasım tarihinde sona erdi. Talep toplama başvurularının sona ermesinden sonra bir açıklama yapıldı ve yurt içşi büreysel yatırımcılardan belirlenen tahsisatın 13.7 katı, yurt içi kurumsal yatırımcılardan ise 9.3 katı, yurt dışı kurumsal yatırımcılardan ise belirlenen tahsisatın 3.4 katı kadar talep geldiğine yer verildi.

Norveç Merkez Bankası’nın yatırım kolu olan Norges Bank Yatırım Yönetimi, halka arzda Sanica Isı (#SNICA)'nın %5’ini (2 milyon lot) aldı. Gedik Yatırım ise halka arzda 100 bin lot aldı.

1 HİSSE KAÇ TL OLACAK?

Söz konusu hisse borsada 20.03 TL seviyesinden işleme başlayacak. Hissede bireysel yatırımcılara 20 lot verildiği belirtildi. Size kaç lot verildi? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

NE ZAMAN BORSADA İŞLEME BAŞLAYACAK?

Söz konusu hissenin 24 Kasım 2022 tarihinde işleme başlayacağı öğrenildi.

finans7.com | Ankara
Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir.

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
bana hiç verilmedi.akbanktan 2800 tl lik talep etmiştim 2600 tl iade edilmiş ama hesaplarımda hisse senedi falan görünmüyor.ilk defa yaptım böyle bişey ne olacak şimdi biri yardımcı olsun banka da bilgi vermiyor.