Samsunspor Dünya Yıldızını Transfer Etti!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Samsunspor Dünya Yıldızını Transfer Etti!

Devre arası transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek isteyen Samsunspor, dünya yıldızını kadrosuna kattı! İşte haberin detayları...

Spor 20 Ocak 2024 0
Samsunspor Dünya Yıldızını Transfer Etti!

Kümede kalma savaşı veren Samsunspor, yılın transfer bombasını patlattı. Kırmızı-beyazlı ekip, 84 milyon euroluk dünya yıldızı ile el sıkıştı.

Alman teknik adam Markus Gisdol ile çıkış yakalayarak son haftalarda dikkatleri üzerine çeken Samsunspor, yılın transfer bombasını patlattı. Kırmızı-beyazlı ekip, 84 milyon euroluk dünya yıldızını kadrosuna katarak uzun yıllar unutulmayacak tarihi bir transfere imza attı.

Douglas Costa, Süper Lig'e geliyor!

Kümede kalma savaşı veren Samsunspor, hücum hattına yıldız bir takviye yaptı. Karadeniz temsilcisi, son olarak Amerikan Futbol Ligi (MLS) takımlarından LA Galaxy’de forma giyen Brezilyalı kanat oyuncusu Douglas Costa ile her konuda anlaşmaya vardı.

Kırmızı-beyazlı ekip, kariyerinde daha önce Bayern Münih ve Juventus gibi dev takımların formasını terleten Brezilyalı sağ kanat oyuncusu Douglas Costa ile her konuda anlaşmaya vardı.

Douglas Costa - Oyuncu profili | Transfermarkt

Serbest statüde olan 33 yaşındaki futbolcunun transferi imzaya kaldı. Yıldız futbolcunun kısa süre içerisinde Türkiye’ye gelmesi ve Karadeniz ekibiyle sözleşme imzalaması bekleniyor.

31 kez Brezilya Milli Takım formasını terleten yıldız golcü, futbol hayatı boyunca 512 maçta görev alırken bu karşılaşmalarda 76 gol 107 asiste imza attı. Güncel piyasa değeri 1.5 milyon euro olan yıldız futbolcu için bugüne dek toplamda 84 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç