Samsun'da 14 Bin 657 Sağlık Çalışanına Tek Seferde 27 Bin TL Promosyon
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Samsun'da 14 Bin 657 Sağlık Çalışanına Tek Seferde 27 Bin TL Promosyon

Samsun'da 14 bin 657 sağlık çalışanına tek seferde 27 bin TL maaş promosyonu ödenecek.

Bankalar 10 Ekim 2022 20:07 6
Samsun'da 14 Bin 657 Sağlık Çalışanına Tek Seferde 27 Bin TL Promosyon

Son dakika gelişmesi... Samsun'da 14 bin 657 sağlık çalışanına tek seferde 27 bin TL maaş promosyonu ödenecek.

Samsun'da görev yaoan sağlık çalışanlarına müjdeli haber az önce duyuruldu. Samsun İl Sağlık Müdürlüğü ve yetkili sendikaların katılımıyla oluşturulan komisyon ile banka arasında yapılan promosyon görüşmeleri anlaşmayla sonuçlandı.

Samsun'da görev yapan 14 bin 657 sağlık çalışanına tek seferde 27 bin TL maaş promosyonu ödemeyi kapsayan anlaşmada imzalar atıldı. Samsun İl Sağlık Müdürlüğü binasında yapılan anlaşmaya İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Ali Oruç, komisyon üyeleri ile banka yetkilileri imza attı.

KASIM AYINDA 27 BİN TL ÖDENECEK

Akabinde Sağlık-Sen tarafından yapılan açıklamada, "İl Sağlık Müdürlüğünde gerçekleştirilen banka promosyonu görüşmelerinde; İl Sağlık Müdürlüğümüz ve yetkili sendikaların katılımıyla oluşturulan komisyon ve banka yetkilileri ile varılan anlaşma neticesinde 1 yıl ilaveli olarak ve ceza şartı olmaksızın, her bir çalışanımıza önümüzdeki Kasım ayında 27 bin TL ödenecek şekilde prensip anlaşmasına varılmıştır. Sendikamızın da yoğun emek ve mesai harcadığı bu süreçte İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Ali Oruç'a ve ekibine teşekkürlerimizi sunarız" denildi.

Yorumlar (6)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
temettü yasak promosyon serbest
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Gündemde EYT önceliktir lütfen stajyerlik çırak eğitimlerine hız verin prim günü dolmuş çalışanlara çırak eğitim dersleri verilecek başarılı olamayan çalışana emeklilik hakkı verilemez bu çok titiz kanun gerektiren çalışmadır. Eğitim ve üretim ayrıca hizmet aksamına sebeb olan çırağın hesabını EYT'li verecektir. Staj işlerine hızlı başlansın zaman az hedef 29 Ekim 2023 de dünyanın en büyük ekonomisi olmak 👍
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
biz SSK emeklisiyiz ziraat bankasından aylığı alıyoruz biz bu ülkenin vatandaşı deyilmiyiz
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
adana ne zaman anlaşma yapacak
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
tamam da kac yıllık 27000 tl