Samsun, Malatya, Kocaeli, Hatay, Denizli ve Balıkesir Lise Taban Puanları 2022 Yüzdelik Dilimler
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Samsun, Malatya, Kocaeli, Hatay, Denizli ve Balıkesir Lise Taban Puanları 2022 Yüzdelik Dilimler

Samsun lise taban puanları, Malatya lise taban puanları, Kocaeli lise taban puanları, Hatay lise taban puanları, Balıkesir lise taban puanları ve Denizli lise taban puanları nedir? Yüzdelik dilimler nedir?

Sınav 29 Haz 2022 23:47 0
Samsun, Malatya, Kocaeli, Hatay, Denizli ve Balıkesir Lise Taban Puanları 2022 Yüzdelik Dilimler

Samsun, Malatya, Kocaeli, Hatay, Denizli ve Balıkesir lise taban puanları 2022.

Milli Eğitim Bakanlığı 2022 yılı liselere giriş sınavı sonuçları ile birlikte öğrenciler, liselerin taban puanlarını araştırmaya başladı. En çok araştırılan iller ise Samsun lise taban puanları, Malatya lise taban puanları, Kocaeli lise taban puanları, Hatay lise taban puanları, Balıkesir lise taban puanları ve Denizli lise taban puanları oldu. 

Bu illerde yaşayanlar, liselerin geçen sene kaç puanla kapattığını araştırmaya başladı. Biz de finans7.com olarak bu yazımızda söz konusu liselerin taban puanlarına bu yazımızda yer veridk.

SAMSUN LİSE TABAN PUANLARI 2022 YÜZDELİK DİLİMLERİ

Samsun'daki liselerin kaç puanla alım yapacağı, kaç yüzdelik dilimle öğrenci alacağına 2021 yılı yerleştirmelerinden bakabiliriz. Aşağıdaki linkte geçen senenin taban puanları var.

Siz Samsun'da hangi liseyi yazacaksınız? Aşağıdaki yorum kısmından yazarak diğer öğrencilerle bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.

MALATYA LİSE TABAN PUANLARI 2022 YÜZDELİK DİLİMLERİ

Malatya'da sınava giren ve ikametleri Antalya'da olan öğrenciler, liselerin taban puanlarını araştırmaya başladı. Güzel bir lisede okumak isteyen öğrenciler için taban puanlar aşağıdaki linkte verilmiştir.

Siz Malatya'da hangi liseyi yazacaksınız? Aşağıdaki yorum kısmından yazarak diğer öğrencilerle bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.

KOCAELİ LİSE TABAN PUANLARI 2022 YÜZDELİK DİLİMLERİ

İnternet üzerinde LGS sonuçları ile birlikte en çok aranan taban puanlar, Kocaeli'deki liselerin taban puanları oldu. Van'da yaşayan ve güzel bir lisede okumak isteyen öğrenciler, aldıkları puanla hangi liseye yerleşebileceklerini araştırmaya başladı. Biz de aşağıdaki linkte geçen senenin taban puanlarına yer verdik.

Siz Kocaeli'deki hangi liseyi yazacaksınız? Aşağıdaki yorum kısmından yazarak diğer öğrencilerle bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.

HATAY LİSE TABAN PUANLARI 2022 YÜZDELİK DİLİMLERİ

Hatay'da yaşayan ve LGS'ye giren öğrenciler, liselerin taban puanlarını araştırmaya başladı. Aşağıdaki link üzerinden Hatay'daki liselerin taban puanlarına ve yüzdelik dilimlerine gidebilirsiniz.

Siz Hatay'da hangi liseyi yazacaksınız? Aşağıdaki yorum kısmından yazarak diğer öğrencilerle bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.

DENİZLİ LİSE TABAN PUANLARI 2022 YÜZDELİK DİLİMLERİ

Denizli'de yaşayan ve LGS'ye giren öğrenciler, liselerin taban puanlarını araştırmaya başladı. Aşağıdaki link üzerinden Denizli'de liselerin taban puanlarına ve yüzdelik dilimlerine gidebilirsiniz.

Siz Denizli'de hangi liseyi yazacaksınız? Aşağıdaki yorum kısmından yazarak diğer öğrencilerle bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.

BALIKESİR LİSE TABAN PUANLARI 2022 YÜZDELİK DİLİMLERİ

Balıkesir'de yaşayan ve LGS'ye giren öğrenciler, liselerin taban puanlarını araştırmaya başladı. Aşağıdaki link üzerinden Balıkesir'de liselerin taban puanlarına ve yüzdelik dilimlerine gidebilirsiniz.

Siz Balıkesir'de hangi liseyi yazacaksınız? Aşağıdaki yorum kısmından yazarak diğer öğrencilerle bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.

Not: Yukarıdaki tablolarda yer alan bilgiler 2021 yılının yerleştirmelerine göre verilmiştir. Bu sene yapılacak yerleştirmelerde puanlar aşağı yukarı farklılık gösterebilir. 

Aşağıdaki linklerden mobil uygulamamızı ücretsiz şekilde cep telefonunuza indirerek LGS sürecinden haberdar olabilirsiniz.

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Finans7.com  | Ankara

Kaynak: https://egitimgo.net/lise-taban-puanlari-ve-yuzdelik-dilimleri-lgs-meb/

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç