Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi Maçları Artık TRT'de Yayınlanacak!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi Maçları Artık TRT'de Yayınlanacak!

Şampiyonlar ligi ve Avrupa liginin yayıncı kuruluşu değişti! Gelen açıklamaya göre maçlar üç sezon boyunca TRT ekranlarından yayınlanacak! İşte haberin detayları...

Spor 25 Ocak 2024 0
Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi Maçları Artık TRT'de Yayınlanacak!

Avrupa futbolunun bir numaralı organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi'nin yayıncı kuruluşu resmen değişti. Devler Ligi, artık şifresiz olarak futbolseverlerle buluşacak.

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu online dizi ve film platformu Exxen'de 2021 yılından bu yana izleyiciyle buluşan Şampiyonlar Ligi'nin yeni yayıncı kuruluşu belli oldu. Devler Ligi'nin yeni adresi futbolseverleri heyecanlandırdı.

Artık o kanaldan izlenecek: Şampiyonlar Ligi'nin yeni yayıncısı belli oldu!  - Siren Haber - Türkiye'nin Sesi

2021 yılından bu yana Exxen'de izleyiciyle buluşan UEFA Şampiyonlar Ligi'nin yeni adresi belli oldu. UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi maçları 3 sezon boyunca TRT kanalları ve TRT dijital platformu tabii’de yayınlanacak. Türk takımlarının karşılaşmalarının şifresiz olarak TRT 1 ve TRT Spor ekranlarında izleyiciyle buluşacağı öğrenildi.

Şampiyonlar Ligi son olarak 2015-2018 yılları arasında TRT ekranlarında izleyiciyle buluşmuştu. Alınan bu karar sonucunda Devler Ligi, 6 yıl aradan sonra TRT ekranlarına geri dönmüş oldu.

TRT'de 100. Yıl" programında 100. yıl özel projeleri konuşulacak

Devler Ligi'nin mevcut yayıncı kuruluşu Exxen, son dönemde yapılan zamlar nedeniyle vatandaşların tepkisini toplamıştı.

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç