Salih Özcan Galatasaray'ın Radarında!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Salih Özcan Galatasaray'ın Radarında!

Yeni sezonun kadro planlamasına devam eden Galatasaray'da flaş bir gelişme yaşanıyor! İşte Salih Özcan transferi ve detaylar...

Spor 25 Ağu 2023 11:35 0
Salih Özcan Galatasaray'ın Radarında!

Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında deplasmanda Norveç ekibi Molde'yi 2-3 mağlup eden Galatasaray, Devler Ligi'ne kalma yolunda önemli bir avantaj elde etti. Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalma hedefi doğrultusunda iddialı bir takım kuran sarı-kırmızılı ekip bu kez gözünü orta saha takviyesine dikti. Son olarak Hakim Ziyech'i kadrosuna katan Galatasaray, bu kez Milli Takım'ın yıldız ismine kancayı taktı.


Transfer çalışmalarını Okan Buruk'un raporu doğrultusunda sürdüren Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Transfer sezonunun en hareketli takımlarından biri olarak Angelino, Bakambu, Halil Dervişoğlu, Zaha, Icardi, Kerem Demirbay, Tete ve Hakim Ziyech'i kadrosuna katan sarı-kımızılı ekip, bu kez Milli Takım'ın yıldız ismini gözüne kestirdi.

Fotomaç'ın haberine göre; Galatasaray, Alman devi Borussia Dortmund forması giyen 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Salih Özcan'ı kadrosuna katmayı istiyor. Sarı-kırmızılı ekibin Alman ekibiyle pazarlıklara başladığı öğrenilirken Galatasaray'ın bu transferde önemli bir mesafe kat ettiği belirtildi.

25 yaşındaki orta saha oyuncusu ise sarı-kırmızılı ekibin teklifini doğruladı ve şartların oluşması halinde Galatasaray'a transfer olabileceğini vurguladı. Milli yıldız açıklamasında "Galatasaray'dan teklif geldi. Galatasaray, çok büyük bir kulüp. Türkiye'nin en büyük kulüplerinden biri. Ama ben tamamen buradaki sezona odaklanmış durumdayım. Sözleşmemin bitmesine daha 3 yıl var. Gelecek ne getirecek, göreceğiz. Şu anda burada mutluyum ve Borussia Dortmund'a odaklanmış durumdayım." ifadelerine yer verdi.

Sarı-kırmızılı ekipte bu transferle Sportif AŞ. Başkan Vekili Erden Timur'un ilgilendiği öğrenildi. Geçen sezon Dortmund forması altında 36 maçta görev alan yıldız orta saha, takımına 2 asistlik katkı sundu. Salih Özcan, Türkiye formasını ise 11 maçta terletti.

Kariyeri boyunca 281 maçta görev alan yıldız orta saha, söz konusu karşılamalarda 42 gol 23 asist kaydetti.

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç