Sakarya'da son dakika haberi: Kuzey Marmara Otoyolunda feci kazada 11 ölü var
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Sakarya'da son dakika haberi: Kuzey Marmara Otoyolunda feci kazada 11 ölü var

Sakarya'dan son dakika haberi geldi. Gelen haberde 7 aracın karıştığı zincirleme kaza olduğu bildirildi.

3.Sayfa 28 Ara 2023 09:07 0
Sakarya'da son dakika haberi: Kuzey Marmara Otoyolunda feci kazada 11 ölü var

Sakarya'dan son dakika haberi: 11 ölü.

Sakarya'da korkunç bir zincirleme trafik kazası meydana geldi. Gelen bilgilere göre Sakarya'da 7 aracın bir kazaya karıştığı bildirildi.

Bölgeden gelen bilgilere göre 7 aracın çarpışması sonucu ortalık savaş alanına döndü. Çevredeki araçlardan inen vatandaşlar duruma müdahale ederek sağlık ekiplerine bilgi verdi.

Bölgeye gelen ekipler, yaptıkları ilk incelemede 11 kişinin hayatını kaybettiği ve 54 kişinin yaralandığını bildirildi.

Kaza Kuzey Marmara Otoyolunda yaşandı.

ADALET BAKANI AÇIKLADI: ÖLÜ SAYISI 11'E YÜKSELDİ

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç X adresi üzerinden yaptığı son dakika açıklamasında ölü sayısının 11'e yükseldiğini söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

"Kuzey Marmara yolu Sakarya mevkiinde 11 vatandaşımızın vefat ettiği, 7’si ağır 57 vatandaşımızın yaralandığı aşırı sis sebebiyle birden çok aracın karıştığı trafik kazasında vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum.

Kaza ile ilgili olarak Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatılmış olup bir Cumhuriyet Başsavcı Vekili koordinesinde üç Cumhuriyet Savcısı görevlendirilmiştir"

VALİ'DEN SON DAKİKA AÇIKLAMASI: ÖLENLERİN ÇOĞU İNENLER

Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz bir son dakika açıklamasında bulundu. Vali KAradeniz yaptığı açıklamada kaza ile ilgili son dakika bilgilerini aktardı. Karadeniz yaptığı açıklamada, "İlk tespitlere göre vefat edenlerin bir kısmının araçlarından inen ve arkadan gelen bir başka aracın çarptığı kişiler olabileceği tahmin ediliyor" dedi.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç