Sakarya'da büyük kız kavgası: Ölü ve yaralılar var
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Sakarya'da büyük kız kavgası: Ölü ve yaralılar var

Sakarya'dan bir son dakika haberi geldi. Gelen haberde kız meselesi nedeniyle büyük kavga çıktığı öğrenildi. Ölü ve yaralılar var.

3.Sayfa 11 Tem 2024 0
Sakarya'da büyük kız kavgası: Ölü ve yaralılar var

Sakarya'da kız meselesi büyük kavgaya dönüştü: Ölü ve yaralılar var.

Sakarya'dan son dakika haberi geldi. Hendek ilçesinde meydana gelen feci olayda iki grup arasında kız meselesi nedeniyle kavga çıktığı bildirildi.

Kız arkadaşına bulaştığı iddia edilen bir kişi ile tartışmaya başlayan bir kişi arkadaşları ile birlikte onunla kavga etmeye gitti. İki grup karşı karşıya geldi ve 2'si kız olmak üzere 7 genç, tekme tokatlı, bıçaklı kavgaya girişti.

18 yaşındaki A.Y., 17 yaşındaki A.C.D. 18 yaşındaki  E.Ü., 18 yaşındaki E.D. ile 16 yaşındaki A.T. ve 16 yaşındaki N.Ş. isimli iki kızın da karıştığı kavgada taraflar önce sözlü olarka tartışmaya başladı. Daha sonra iki taraf tekme tokatlı, son olarak bıçaklı kavgaya başladı.

3 kişi yaralandı

Yaşanan bıçaklı kavgada Mehmet Ali Dertli adlı kişi ile A.C.D. ve E.Ü adlı kişiler bıçak darbesi sonucu yaralandı.

Hemen arkadaşları durumu sağlık ekiplerine haber verdi. Bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edilirken bölgeye gelen ekipler yaptığı ilk müdahale sonrasında 3 yaralıyı hemen hastaneye kaldırdı ve onları tedavi altına aldı.

1 kişi öldü

Kavgada ağır yaralandığı öğrenilen 18 yaşındaki Mehmet Ali Dertli adlı çocuk kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Diğer yaralıların tedavileri devam ederken ihbar sonrası bölgeye gelen polis ekipleri, olay ile ilgili inceleme başlattı.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç