Sahneden Atlayan Tivorlu İsmail Ayağını Kırmış
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Sahneden Atlayan Tivorlu İsmail Ayağını Kırmış

Kendisi hakkında samimi açıklamalarda bulunan Tivorlu İsmail, sahneden atlamaktan zevk aldığını söyledi.

Kültür Sanat 21 Ekim 2022 23:44 0
Sahneden Atlayan Tivorlu İsmail Ayağını Kırmış

Tivorlu İsmail ayağını kırdı.

Şırnak'a bağlı Beytüşşebap İlçesi'nde bölge düğünlerinde yerel sanatçı olarak sahne alan ve Tivorlu İsmail adı ile adından tüm Türkiye'de söz ettiren İsmail Aşkan, sosyal medya üzerinden söylediği şarkılarla kitleleri coşturdu ve adını tüm Türkiye'de duyurdu.

Güneş gözlüğü takan , şapkasını takan ve bu şekilde sahneye çıkan, giyim tarzı ile 1 kilometre uzaktan bile tanınan Tivorlu İsmail, özellikle sahneden aşağı , hayranlarının atlayarak onların arasına karışan ve onları coşturan Tivorlu İsmail, gençlerin arsında olmaktan zevk aldığını söyledi.

AYAĞINI KIRMIŞ

Platformun gençlerden uzak olduğunu ve bu şekilde şarkı söylemekten zevk almadığını söyleyen, yüksekte de olsa atlayacağını söyledi. Bir ara 3-4 metreden atladığını söyleyen ve ayağını kıran Tivorlu, 1 ay yatakta kaldığını söyledi. O atlayıştan zevk aldığını söyleyen Tivorlu, sahnede olduğunda zevk almadığını söyledi.

Yeni şarkı için İstanbul'a gideceğini söyleyen Aşkan, 3 ay İstanbul'da olacağını ve güzel şeyler hazırlayacağını, bomba gibi geleceğini söyledi ve 4 şarkı çıkaracağını söyledi.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç