Sahil Güvenlik Uzman Erbaş Alımı Başvuru Başlama Saati Belli Oldu 2022
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Sahil Güvenlik Uzman Erbaş Alımı Başvuru Başlama Saati Belli Oldu 2022

Sahil Güvenlik Komutanlığı 2022 yılı uzman erbaş alımı başvurusu için son saatlere girildi. Başvurular önümüzdeki dakikalarda başlayacak.

Kamu 18 Nisan 2022 12:07 0
Sahil Güvenlik Uzman Erbaş Alımı Başvuru Başlama Saati Belli Oldu 2022

Sahil Güvenlik Komutanlığı uzman erbaş alımı başvuru başlama saati.


Sahil Güvenlik Komutanlığı 2022 yılı uzman erbaş alımı ilanı yayımlandı. Geçtiğimiz gün yayımlanan ve finans7.com olarak takipçilerimizi bilgilendirdiğimiz ilanda en az lise mezunları arasından uzman erbaş alımı yapılacağı görüldü. İlanın yayımlanmasının ardından en çok araştırılan konu, uzman erbaş alımı başvurusunun saat kaçta başlayacağı konusu oldu.


BAŞVURU KILAVUZU YAYIMLANDI



EN AZ LİSE MEZUNU

Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından yayımlanan ilanda , uzman erbaş alımına başvuru yapacak adayların en az lise mezunu olması gerektiğine yer verildi.


BAŞVURU TARİHİ 18 NİSAN OLARAK AÇIKLANDI

Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın 2022 yılı uzman erbaş alımı ilanına baktığımızda başvuruların 18 Nisan günü başlayacağına yer verildiği görüldü. Ancak ilanda başvuru saatine yer verilmedi. 18 Nisan gününün gelmesi ile birlikte uzman erbaş olmak isteyen adaylar , başvurularını nasıl yapacaklarını internet üzerinden araştırmaya başladı. Biz de finans7.com olarak bu yazımızda başvuruya dair bilgilere yer verdik.


BAŞVURU SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Bugün sabah saatlerinden itibaren uzman erbaş olmak isteyen lise mezunu adaylar, Sahil Güvenlik Komutanlığı 2022 yılı uzman erbaş alımı başvurusunun saat kaçta başlayacağını araştırmaya başladı. Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın önceki ilanlarına, geçen sene yapılan alımlarına baktığımızda ise başvuruların genellikle gündüz saat 14.00'da başladığı görülmektedir.


Bu sefer de başvuruların 14.00'da başlaması bekleniyor. Başvuru ekranı açıldığında bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı TIKLAYIN İNDİRİN


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç