Şahan Gökbakar: Eskiden İkram Ediliyordu Şimdi Ne Oldu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Şahan Gökbakar: Eskiden İkram Ediliyordu Şimdi Ne Oldu

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Şahan Gökbakar, önceden karpuz diliminin ikram edildiğini, ancak şimdi 13 liraya satıldığını söyledi.

Finans Magazin 26 Mayıs 2022 12:12 0
Şahan Gökbakar: Eskiden İkram Ediliyordu Şimdi Ne Oldu

Şahan Gökbakar'ın paylaştığı fotoğraf sosyal medyada gündem oldu.

Sosyal medya hesabını aktif şekilde kullanan ünlü isimlerden olan Şahan Gökbakar, , yaptığı son paylaşımla adından söz ettirmeyi başardı. Twitter adresi üzerinden paylaşım yapan Gökbakar, bir markette dilim şekilde satılan karpuzları göstererek tepkisini , eski zamanları hatırlatarak dile getirdi.

120 MİLYON DOLARA ANLAŞTI

Recep İvedik'in 7'inci filmi için Türkiye piyasasına giren Disney+ ile anlaşmaya varan Şahan Gökbakar'ın anlaşma ücreti de ortaya çıkmıştı. Edinilen bilgilere göre Gökbakar'ın Recep İvedik filmi için Disney Plus ile 120 milyon dolara anlaştığı öğrenildi. 

KARPUZ FİYATLARINA TEPKİ

Twitter adresi üzerinden bir paylaşım yapan Şahan Gökbakar, gittiği markette dikkatini çeken görüntüyü yayınladı. Yayınlanan görüntüye baktığımızda dilim şeklinde karpuzların satıldığı görüldü. 

Son dönemlerde ülkenin hemen hemen tüm marketlerinde görülen dilimle karpuz satma görüntüsünde Şahan Gökbakar, "Çocukken pazara giderdik, karpuz almadan 1 dilim ikram ederlerdi tadına bak diye...Vay bee...Güzel ülkem." notunu yazdı.

Ünlü komedyen bir diğer paylaşımında ise bu ilginç duruma tepki göstererek, "Gün geçmiyor ki bir gariplik daha yaşanmasın dediğim bir haber bülteni skeci vardı. Şu an, her gün Türkiye'de bu cümleyi defalarca yaşıyoruz." ifadelerini kullandı.

"MAYIS'TA YEMEK İSTEYEN..."

Şahan Gökbakar'ın bu paylaşımı kısa sürede viral oldu. Birçok kişi , Gökbakar'ı bu tpekisinde haklı bulurken bazı kişiler, Mayıs'ta karpuz yemek isteyen bu paraları öder şeklinde yorumlarda bulundu.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç