Sağlıkçılar, 85 Bin Personel Alımını 2020 KPSS ile İstiyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Sağlıkçılar, 85 Bin Personel Alımını 2020 KPSS ile İstiyor

Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı için atama bekleyen sağlıkçıların talepleri var.

Sağlıkçılar, 85 Bin Personel Alımını 2020 KPSS ile İstiyor

Sağlıkçılar 2020 KPSS ile atama yapılmasını istiyor.

Atama bekleyen sağlık personelleri, geçen ay açıklanan 85 bin personel alımı hakkında önemli taleplerini paylaştı. Atama bekleyen sağlık personelleri yaptıkları açıklamada , 85 bin personel alımının 2020 KPSS ile yapılmasını talep ediyor. Bu konuda bize mesaj gönderen sağlık personelleri, Bakan Fahrettin Koca'ya seslendi ve atamaların hızlı şekilde yapılmasını istedi.

Atama bekleyen sağlık personelleri, taleplerini şu şekilde bize iletti: "Biz 2020 KPSS pandemi sürecinde çalışıp yüksek puanları ile atama bekleyen sağlıkçılar olarak, 2022 KPSS sınav gerçekleşmeden hızlı ve genel kapsamlı sağlık bakanlığı 85 bin sağlık personel alımı ivedilikle yapması istiyoruz.sağlıkçı Birliği platformu "

1 MİLYON TWEET REKORU

Atama bekleyen sağlıkçılar, Twitter üzerinden yaptıkları 1 milyonu aşkın paylaşımla sesini duyurmaya çalıştı. Bu göz ardı edilmemesi gereken bir konu.

KOCA'DAN 85 BİN PERSONEL ALIMI AÇIKLAMASI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 85 bin personel alımı hakkında geçen günlerde yaptığı açıklamada, “Bu dönemde 32 bin poliklinik odamız var. Tüm bu poliklinik odalarında hizmet vermek üzere, bu yıl tıbbi sekreter koyacağız. Hekimler, sekreterlik işlerini yapmaktan kurtulacak. Bu sayede hekimlerin hastaya daha fazla odaklanmasına, daha iyi hizmet vermesine imkan sağlanacak. Yaşanan tüm aksaklıkların bir bir çözüldüğünü hep beraber göreceğiz. Toplam 85 bin atama bu yıl içerisinde yapılacak. Bugüne kadar ilan edilmiş en büyük alım. Kademeli olarak bu yıl hepsini alacağız. Sırayla gruplar halinde alım gerçekleşecek. Sabırla izlersek yıl sonu aramızda yeni arkadaşları göreceğiz” demişti.

Bakan atamaların bu sene içinde yapılacağını söyledi ama KPSS'den önce mi yoksa sonra mı olacağı konusuna değinmedi. Sizce KPSS'den önce mi yoksa sonra mı olmalı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın:

Alım geldiğinde bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (13)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Kasım 2022 deyapılacak kpss den sonra alimlar olsun
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Bütün kontejan 2020 kpssye ayrılırsa 2022 puanı alanlar taş mı yiyecek ?
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Tıbbi sekreterlik içinde KPSS şartı olmasın bari
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
2020 kpss ye girenler atansin, 2022 ye kadro kalmasın saçmalığa bak,saçma sapan istekler
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Ya ne KPSS'si yaa , Allah aşkına biz o puanı alamadık diye hepten önümüz kesiliyor. Bi 50 yıl daha mı geriye gideceğiz bize de yazık 🙄🙄