Sağlık Personellerinin Promosyonunda Son Durum Belli Oldu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Sağlık Personellerinin Promosyonunda Son Durum Belli Oldu

Sağlık personellerin promosyon ödemeleri ile ilgili son dakika açıklaması yapıldı. Açıklama ve son durum yazımızda.

Sağlık 27 Ekim 2022 17:18 0
Sağlık Personellerinin Promosyonunda Son Durum Belli Oldu

Son dakika: Sağlık Bakanlığı personellerinin promosyonlarında son durum belli oldu.

Sağlık Bakanlığı bünyesindeki personellerin banka promosyonları ile ilgili son dakika haberi geldi. Memur-Sen Genel Sekreteri / Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş yaptığı son dakika açıklamasında promosyon anlaşmasında son durumu aktardı.

Promosyon miktarlarının güncellenmesi ve yükselen maaşlar, yüksek genel enflasyon ile birlikte artırılması için açıklama yapan Durmuş, şunları söylemişti: "Banka maaş promosyonu protokolleri revize edilerek tüm sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarını ilgilendiren ortak ve kapsayıcı bir düzenleme yapılmalıdır. Bankalar ile yapılan sözleşmelerin ilden ile ve bankadan bankaya farklılık arz etmesi hayal kırıklığına sebep olmaktadır.

@SaglikBakanligi, @TCAileSosyal, @YuksekogretimK ve @AdliTipKurumu ile banka yetkilileri koordineli bir çalışmayla süreci kontrol altına almalı ve 
@EmniyetGM ’nin yaptığı gibi bu işe önderlik etmelidirler."

SON DURUM AÇIKLANDI

Semih Durmuş yaptığı son açıklamada promosyon anlaşmasında gelinen son noktayı paylaştı ve görüşmelerin olumlu olduğunu ifade etti. Durmuş açıklamasında, "Banka maaş promosyonu anlaşmalarının güncel ekonomik parametrelerin gerisinde kaldığını belirtmiştik. @SaglikBakanligi ’nın bankalarla görüşmeye başlaması olumlu bir adımdır. Üzerinde uzlaşılacak rakam, çalışanların beklentisinin gerisinde kalmamalıdır" ifadelerini kullanmıştı. 

SİZCE?

Daha önce il il yapılan promosyon anlaşmalarının bu sefer tek merkezden belirlenmesi planlanıyor. Sizce sağlık personellerinin promosyonları ne kadar olmalı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Önümüzdeki günlerde açıklama gelince bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç