Sağlık Çalışanları Banka Promosyonu Ne Zaman Verilecek? İşte Son Durum
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Sağlık Çalışanları Banka Promosyonu Ne Zaman Verilecek? İşte Son Durum

Sağlık personellerinin promosyon ödemeleri hakkında son bilgiler ve haberler yazımızda.

Bankalar 10 Ekim 2022 16:19 1
Sağlık Çalışanları Banka Promosyonu Ne Zaman Verilecek? İşte Son Durum

Sağlık Bakanlığı personelleri promosyonu bekliyor.

Sağlık Bakanlığı bünyesinde çalışan personeller , banka promosyonu anlaşmasına artık imzaların atılmasını bekliyor. Promosyon ile ilgili geçen gün gelen açıklama sağlık personellerini heyecanlandırdı.

İL İL AYRI YAPILIYORDU

Personellerin promosyonları normalde il sağlık müdürlükleri tarafından yapılıyor ve her ilden farklı promosyon rakamları geliyordu. Ancak bu durum birçok sıkıntıyı da beraberinde getiriyordu. En başta bir personelin tayini çıktığında o ildeki promosyonu iptal ediliyor ve kalan günlere göre promosyon hesaplaması yapılıyor ve banka , sağlık personelindne bir miktar promosyonu geri alıyor. Sağlık çalışanı gittiği yeni ilde promosyon ödemesi alıyor. Ancak yaşanan bu süreç sıkıntılara neden oluyor.

Sağlık personelleri, Emniyet Genel Müdürlüğü'nde olduğu gibi Türkiye geneli karar verilmesini ve tek banka ile en az 40 bin lira promosyona imza atılmasını istiyor. Sizce promosyon ne kadar olmalı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Sağlık Bakanlığı'nın durumu ele aldığı belirtilirken bu konuda henüz bir gelişme yaşanmadı.

SON İDDİALAR ÜZDÜ

Son iddialara baktığımızda bankaların düşük promosyon teklifi hazırladığı öğrenildi. Ancak nihai karar ihale sonucu belli olacak. İhale sonucu belli olduğunda haberdar olmak için TIKLA TAKİP ET

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, finans, banka, kredi, emlak, toki haberlerinden haberdar olmak , kamu gündemini takip etmek için finans7.com uygulamasını indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
55BİN SAĞLIKCILAR HAK ETTİ