Sağlık Bilimleri Üniversitesi 5 Şehre KPSS 50 Puan ile Personel Alımı Yapıyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Sağlık Bilimleri Üniversitesi 5 Şehre KPSS 50 Puan ile Personel Alımı Yapıyor

Sağlık Bilimleri Üniversitesi 5 şehirde güvenlik görevlisi, büro personeli, teknisyen ve tekniker alımı yapacak.

Kamu 8 Nisan 2022 09:01 0
Sağlık Bilimleri Üniversitesi 5 Şehre KPSS 50 Puan ile Personel Alımı Yapıyor

5 ilde üniversiteye büro personeli, destek personeli, güvenlik görevlisi, tekniker ve teknisyen alımı yapılacağı açıklandı.


Sağlık Bilimleri Üniversitesi tarafından bir son dakika duyurusu yayınlandı. Yayınlanan duyuruda Üniversitenin 5 şehirdeki hastanesine en az lise mezunu adaylar arasından kamu personeli alımı yapılacağına yer verildi.  657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre ve Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar' da yer alan Ek 2. maddenin (b) fıkrasına göre yapılacak sözleşmeli personel alımında başvurular bugünden itibaren alınmaya başladı.


KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

İlana başvuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki şartları taşıyor olması gerekmektedir:


İlana başvuru yapacak adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, kamu haklarından mahrum bulunmaması, TCK 53. maddesinde belirtilen suçlarından mahkum olmamış olması, erkek adaylar için askerlikle ilgisi olmaması, askerlik çağına gelmemiş, askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş olması. görevini yapmaya engel bir sağlık sorunu olmaması, güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması olumlu olması, çeşitli KHK ile kamu görevinden çıkarılmamış olması gerekmektedir.


Koruma ve Güvenlik Görevlisi Alımı Özel Şartları

İlana son başvuru tarihi itibari ile 40 yaşını bitirmemiş, 41 yaşından gün almamış olmak.

Mesai saatleri dışında ve hafta sonları çalışmaya herhangi bir engeli olmaması ve nöbet usulü çalışmaya engel bir durumu bulunmaması,. 165 cm’den kısa olmaması gerekmektedir.


Temizlik Personeli Alımı

Temizlik görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık ve benzeri engelleri bulunmaması gerekmektedir.


KPSS ŞARTI

Başvuran adaylarda, lisans mezunları için 2020 KPSS P3 puanı, ön lisans mezunları için 2020 KPSS P93 puanı, ortaöğretim mezunları için 2020 KPSS P94 puanı esas alınacaktır.


ÖZEL ŞARTLAR

İlana başvuru yapacak adaylarda aranan başvuru özel şartları şu şekilde:











BAŞVURU

İlana başvurular aşağıdaki evraklarla birlikte yapılacak.


  • Başvuru Talep Formu
  • KPSS Sınav Sonuç Belgesi
  • Kimlik fotokopisi
  • İkametgâh Belgesi
  • Diploma veya Geçici Mezuniyet Belgesinin Aslı veya Noter Onaylısı
  • Adli Sicil Kaydı
  • Askerlik Durum Belgesi
  • Özgeçmiş
  • Koruma ve Güvenlik Personeli için ÖGG fotokopisi
  • Koruma ve Güvenlik Personeli için görevini devamlı yapmasına engel olabilecek psikiyatrik hastalığı, bedensel engeli, şaşılık, körlük, topallık, işitme kaybı, uzuv noksanlığı, kekemelik ve benzeri engeller bulunmadığına dair sağlık beyanı
  • Temizlik Personeli için temizlik görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık ve benzeri engelleri bulunmadığına dair sağlık beyanı
  • Tecrübe istenen kadrolar için SGK dökümü
  • 2 vesikalık fotoğraf


Başvurular Sağlık Bilimleri Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı (Hamidiye Külliyesi, Tıbbiye Cad. No:38 Selimiye, Üsküdar, İstanbul) adresine veya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı Şube Müdürlüğüne (Ankara Gülhane Külliyesi Emrah Mah. 06018 Etlik/Keçiören/Ankara) adreslerine şahsen yapılacaktır.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç