Sağlık Bakanlığı Şırnak personel ve işçi alımı kadroları belli oldu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Sağlık Bakanlığı Şırnak personel ve işçi alımı kadroları belli oldu

Sağlık Bakanlığı Şırnak iline yapılacak personel ve işçi alımı hakkında açıklama yaptı. İşte gelen son dakika açıklaması.

İş İlanları 5 Şubat 2024 2
Sağlık Bakanlığı Şırnak personel ve işçi alımı kadroları belli oldu

Sağlık Bakanlığı Şırnak iline yapılacak personel ve işçi alımı açıklandı.

Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı için son dakika açıklaması geldi. Gelen açıklamada Şırnak iline yapılacak personel ve işçi alımının kadrolarına yer verildi. Peki başvuru ne zaman başlayacak? Hastane işçi alımı kadroları nedir?

KADROLAR

Geçen hafta açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hastanelere 81 ilde personel ve işçi alımı yapılacağını söyledi. Açıklamadan sonra Sağlık Bakanı Fahrettin Koca; 15 bin hemşire, 8 bin işçi olmak üzere 35 bin personel alımının Şubat ayında yayınlanacağını söyledi.

Gelen son dakika bilgilerine göre Şırnak ilinde yapılacak personel ve işçi alımı karolarının şu şekilde olduğu görülüyor:

PDF hali için TIKLAYIN

BAŞVURU NE ZAMAN?

Sağlık Bakanlığı personel alımı ilanı başvuru tarihi henüz belli değil. Başvuru tarihinin önümüzdeki hafta belli olması ve detayların belli olması bekleniyor. Başvuru ekranı açıldığında bildirimle takipçilerimize haber vereceğiz. Haberdar olmak için UYGULAMAMIZI TIKLA İNDİR

Kaynak: Finans7

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 4 Ay Önce
Nasıl başvuru yapacaz
Ziyaretçi 5 Ay Önce
Başvuru için nereden bakıyoruz yardımcı olabilir misiniz