Sağlık Bakanlığı Personellerinin Maaş Promosyon İhalesi için Son Dakika Açıklaması
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Sağlık Bakanlığı Personellerinin Maaş Promosyon İhalesi için Son Dakika Açıklaması

Sağlık personellerine promosyon ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Açıklamada promosyon talepleri Bakan Koca'ya iletildi.

Kamu 24 Kasım 2022 22:17 6
Sağlık Bakanlığı Personellerinin Maaş Promosyon İhalesi için Son Dakika Açıklaması

Sağlık Bakanlığı personelleri maaş promosyonu için açıklama.

Sağlık Bakanlığı 2023 yılı bütçesi meclise geldi. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Plan ve Bütçe Komisyonu'nda Sağlık Bakanlığı'nın bütçesi görüşüldü. Görüşmede promosyonda son durum hatırlatıldı ve çağrılar yapıldı.

UZUN SÜREDİR BEKLENİYOR

Birçok ilde il sağlık müdürlükleri, Sağlık Bakanlığı'nın promosyon hakkında vereceği kararı bekliyor. Birçok ilde bu beklenti nedeniyle promosyon sözleşmeleri hala imzalanmadı. 

MECLİSE GELDİ

TBMM'de gündeme gelen Sağlık Bakanlığı promosyonunda söz alan İYİ Parti Aksaray Milletvekili Ayhan Erel, promosyon beklentilerini şu şekilde aktardı:

"Yine, kamu hastanesinde çalışanların promosyonuyla ilgili çalışmalarınızın devam ettiğini duyduk, onların da diğer kamu kuruluşlarına eşit seviyede bir promosyon beklentilerinin olduğunu arz etmek istiyorum."

BAKAN BANKA MÜDÜRÜ İLE GÖRÜŞME YAPACAK

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın önümüzdeki günlerde promosyonla ilgili bir görüşme yapması, Bankalarla yapılacak görüşme sonrası promosyonda taban rakamın belirlenmesi bekleniyor. Görüşmenin Ziraat Bankası Genel Müdürü ile gerçekleşeceğine yer verildi. Geçen hafta görüşme olacaktı ancak görüşmenin önümüzdeki günlere kaldığı bildirildi. 

SAĞLIK PERSONELLERİNE PROMOSYONDA TABAN RAKAM BELİRLENMESİ BEKLENİYOR

Bu görüşmede bir taban rakam belirlenmesi ve illerin en az bu rakam üzerinden bankalarla promosyon anlaşması yapması ve promosyonda iller arası yaşanan adaletsizliğe son verilmesi bekleniyor. Sizce en az kaç TL promosyon verilmeli? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Promosyon açıklaması geldiğinde haberdar olmak için TIKLA TAKİP ET

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (6)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
60.000
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
yılan hikayesine döndü bu promosyon tüm sağlık çalışanlara en az 50 bin tl verilmeli
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
istanbul için promosyon en az 70 bin olması gerekir en çok personel istanbulda bekliyoruz sabırsızlıkla ihtiyaç çok hemen yatırılması gerekir
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
58.000 lira nakit
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
60000