Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Açıklaması Geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Açıklaması Geldi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan 2022 yılı sağlık personeli alımı hakkında son dakika açıklaması geldi. İşte Bakan Koca'dan gelen açıklama.

Kamu 27 Nisan 2022 18:35 4
Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Açıklaması Geldi

Son dakika : Sağlık Bakanlığı'ndan kamu personel alımı açıklaması geldi.

Atama bekleyen yüz binden fazla sağlık personeli Sağlık Bakanlığı'ndan gelecek atama müjdesini bekliyor. Gerek sosyal medya üzerinde, gerekse bakanın gittiği yerlerde seslerini duyurmaya çalışan sağlık personelleri, atama için zorlamaya başladı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca bir son dakika açıklamasında bulundu. Bakan Koca açıklamasında 2022 yılında personel alımı olacak mı olmayacak mı sorusuna yanıt verdi. 

 

ADIYAMAN'DA AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Geçtiğimiz hafta Adıyaman'a giden Sağlık Bakanı Fahrettiin Koca, burada yaptığı açıklamada 2022 yılı içinde KPSS'den önce personel alımı için çalışma yaptıklarını söylemişti. Yeni bir açıklama da bugün geldi. 

BAKAN KOCA AYDIN'A GİTTİ

Koronavirüs ile mücadele kapsamında il danışma toplantılarına katılmak üzere şehir şehir gezen, esnaf ziyaretleri yapan, üniversitelere , tıp fakültelerine giden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın bugünkü adresi Aydın oldu. Aydın'a giden ve çeşitli temaslarda bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, burada atama ile ilgili soru soran gençlere yanıt verdi. @saglikci_birligi adlı sayfanın paylaştığı görüntülere baktığımızda Bakan Koca'nın sağlık personeli alımına şu şekilde yanıt verdiği görüldü:

"Bir şey diyemem, bununla ilgili net bir şey diyemem. Ama olmayacak bir şeyi ben size nasıl söylüyeyim? Ben şimdi size "Hayır, olmayacak" dememi mi bekliyorsunuz? Ben diyorum ki zorluyoruz. Olması için gayret gösteriyoruz. Bu yıl daha çok atama yapmak istiyoruz. Ama bunun daha net olmadığını sadece benimle olan bir şey değil, maliye tarafı var, strateji tarafı var, çalışma ve birçok bakanlığı ilgilendiriyor. Ama ben zorluyorum. Bu noktada siz rahat olun zorladığımızdan. Bunun için bir çaba içinde olduğumuzu bilin. Sayıyı da yüksek tutma gayreti içerisindeyiz."

Bu açıklamaya baktığımızda Sağlık Bakanlığı'nın 2022 yılında personel alımı için çalışmalara şimdiden başladığı görüldü. Bakan Koca açıklamasında sayıyı yüksek tutmak için uğraştığını söyledi. Bu açıklamaya bakacak olursak yeni dönem personel alımı için adayların biraz daha beklemesi gerekecek. Ancak 2022 yılı  içinde bir atama daha olması bekleniyor. 

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI İLANI GELDİĞİNE BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Yorumlar (4)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
27 yaşındayım 2 defa baş vuru yapmama rağmen ismim çıkmadı hep beli kişiler çıktı
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
27 yaşındayım 2 defa baş vuru yapmama rağmen ismim çıkmadı hep beli kişiler çıktı
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Büro sekreterliğim var yaş 43 olduğundan dolayı başvuru yapamıyorum
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Özel güvenlik kartım var işsizim işsiz kpss yok diye hiç bir ilana basvuramiyorum el insaf ya