Sağlık Bakanlığı İşçi Alımı Nihai Sonuçları Yayınlandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Sağlık Bakanlığı İşçi Alımı Nihai Sonuçları Yayınlandı

Sağlık Bakanlığı İl Sağlık Müdürlükleri tarafından yapılan açıklamada işçi alımı nihai listelerinin yayınlandığına yer verildi.

Sağlık 19 Mayıs 2022 14:06 0
Sağlık Bakanlığı İşçi Alımı Nihai Sonuçları Yayınlandı

Sağlık Bakanlığı sürekli işçi alımında nihai sonuçlar açıklandı.

İl Sağlık Müdürlükleri , 10 bin kadrolu işçi alımında duyuruları yayımlamaya başladı. İl Sağlık Müdürlüklerinin resmi internet adresleri üzerinden yayımlanan duyurulara baktığımızda işçi alımında atamaya hak kazanan, şartları uyan ve evrakları teslim edip işbaşı yapmaya hak kazanan adayların isim listesine yer verildi. 

Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yayımlanan duyuru şu şekilde:

"Bakanlığımız taşra teşkilatında, 4857 sayılı İş Kanunu kapsamında çalıştırılmak üzere, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri çerçevesinde 10.000 sürekli işçi kadrosuna “Temizlik Görevlisi, Özel Güvenlik Görevlisi (Silahsız), Elektrikçi, Bilgisayar Sistem Kurulum Bakım Onarım ve Arıza Giderme Elemanı, Marangoz, Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı, Biyomedikal Cihaz Teknolojileri Servis Destek Elemanı, İnşaat Boyacısı/Boyacı, Klinik Destek Elemanı(Hastane), Şoför,” mesleklerinde 6-7 Nisan 2022 tarihinde noter huzurunda çekilen kura sonrası atanmaya hak kazanan adaylar asil ve yedek olarak ilan edilmiştir.

Kura neticesinde atamaya asil olarak hak kazananların başvuru evrakları 13-22 Nisan 2022 tarihleri arasında komisyonumuz tarafından teslim alınmıştır.

Asil olarak atanmaya hak kazananların belgeleri komisyon tarafından incelenmiş olup başvuruları uygun görülen ve görülmeyenlerin listesi Ek-1 de sunulmuştur.

Başvuruları uygun görülenlerin atamaları Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak olup adaylara Müdürlüğümüz tarafından bilgilendirme yapılacaktır.

SÜREKLİ İŞÇİ BAŞVURU ALIM LİSTESİ.xlsx

Diğer illerin sonuçları il sağlık müdürlüğü resmi internet adresleri üzerinden, duyurular kısmından yayınlandı. Siz de il sağlık müdürlüğü sayfalarından açıklandı.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç