Sağlık Bakanlığı hastanelere güvenlik alımı yapacak 2024
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Sağlık Bakanlığı hastanelere güvenlik alımı yapacak 2024

Sağlık Bakanlığı hastanelere güvenlik görevlisi alımı yapacak. İlan kısa sürede gelecek. Peki başvuru şartları nedir?

İşçi Alımı 31 Ara 2023 5
Sağlık Bakanlığı hastanelere güvenlik alımı yapacak 2024

Sağlık Bakanlığı 81 şehirde güvenlik alımı yapacak.

Hastanelerde çalıştırmak üzere en az ilkokul mezunları arasından en az 30 bin civarıdna işçi alımı beklenirken, işçi alımında en fazla alımın güvenlik görevlisi kadrosuna olacağı bildirildi.

Bu açıklamadan sonra adaylar, güvenlik görevlisi alımının ne zaman olacağını, Sağlık Bakanlığı güvenlik alımı başvuru şartlarının ne olacağını araştırmaya başladı. Biz de Finans7 olarak bu yazımızda söz konusu ilanın başvurusuna dair detaylara yer verdik.

SAĞLIK BAKANLIĞI ÖGG ALIMI ŞARTLARI

Sağlık Bakanlığı 2024 yılında güvenlik görevlisi alımı yapacak. 81 ilde hastanelerde çalıştırmak üzere yapılacak alımda adayların en az lise mezunu olması gerekecek.

KPSS puan şartı aranmadan yapılacak personel alımı İŞKUR üzerinden gerçekleşecek. Güvenlik kimlik kartı olanlar söz konusu ilana başvuru yapabilecek.

Yaş şartı olarak da 18-40 yaş şartı bekleniyor. Sizce 40 yaş şartı esnetilmeli mi? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

EN FAZLA ALIM GÜVENLİK OLACAK

İşçi alımında en fazla kadro güvenlik görevlisi kadrosuna olacak. Beyaz reform kapsamında hastanelerdeki güvenlik görevlisi sayısının artırılacağı açıklandı. Siz hangi şehirde bekliyorsunuz? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

BAŞVURU NE ZAMAN?

Henüz ilan tarihi belli olmadı. İlanın Ocak ayında gelmesi bekleniyor. İlandan bildirimle haberdar olmak için aşağıdaki linklerden finans7 mobil uygulamamızı ücretsiz indirin
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (5)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 4 Ay Önce
ben 40 yaş esnetilmeliydi Gine işsiz ve aç kaldık
Ziyaretçi 6 Ay Önce
Rizede alım nezaman olacak
Ziyaretçi 6 Ay Önce
Bu alımlarda bir sene ikamet şartı olacakmi
Ziyaretçi 6 Ay Önce
Sabğlıklı olduktan sonra 40 veya yaş önemli değil...
Ziyaretçi 6 Ay Önce
Evet esnetilmeli 40 taş ustude olmalı. Benin 4 çocuğum yuvada tek başıma hayat mücadelesi vermeye çalışan bir bayanım.evim kira kimsem yok.ben 1982 dogumluyum.gittigim de belediye yaş ı 35 e durmeye çalışıyor lar miş. Sağlık bakanlığına görebilsem diyorum 40 yasin üstünü almıyorlar diye duymuştum. Pardonda bizler ne yapalım. Sokaklarda ölene kadar sokaklardaki yatıp kalkıp perişan mi olalım çoluk çocuk tek başına bayanlarız.ne demek 41 yaşında isek süz taş kapsamına girmiyor sunuz .biz yaşamayalım intihar mı edelim ne yapalım siz söyleyin