Sağlık Bakanlığı hastanelere 8 bin işçi alımı kura çekimi canlı yayını ve sonuçları açıklaması (temizlik-güvenlik-klinik destek görevlisi)
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Sağlık Bakanlığı hastanelere 8 bin işçi alımı kura çekimi canlı yayını ve sonuçları açıklaması (temizlik-güvenlik-klinik destek görevlisi)

Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı hakkında son dakika açıklaması geldi. Gelen açıklamada kura çekiminin bugün olmadığına yer verildi.

İşçi Alımı 18 Mart 2024 11:35 1

Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura çekimi başladı mı? Sonuçları sorgulama ekranı.

Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura çekimi normalde bugün yapılacaktı. İlana başvuru yapan on binlerce işçi adayı, sonuçların ne zaman açıklanacağını, sonuç sorgulamanın nasıl yapılacağını araştırmaya başladı. Peki Sağlık Bakanlığı kura çekimi canlı yayınını nasıl izlerim? Temizlik görevlisi, güvenlik görevlisi, klinik destek elemanı alımı kura çekimi sonuçlarına nasıl ulaşırım?

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA ÇEKİMİNİN BUGÜN OLMADIĞINI AÇIKLADI: KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada işçi alımı kura çekimi ile ilgili şu ifadelere yer verildi:

"ÖSYM’nin 27.000 personel alımı ile ilgili yerleştirme sonuçları 4 Mart 2024 tarihinde açıklanmıştır. Bu kişilerin sözleşmeli pozisyonlara atama işlemlerinin devam etmesi nedeniyle; Taşra Teşkilatı Hizmet Birimlerinde İstihdam Edilmek Üzere 8.000 Sürekli İşçi Alımı Kurası 3-4 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecektir"

KURA ÇEKİMİ NEDEN ERTELENDİ?

Bakan Koca daha sonra yaptığı açıklamada yerel seçimler öncesi bir yanlış anlaşmaya sebebiyet verilmemesi için kura çekiminin yerel seçimlerden sonraya ertelendiğini söyledi.

KURA TARİHİ BELLİ OLDU

İşçi alımı kura çekimi 3-4 Nisan'a ertelendi. Kura çekimi canlı yayını başladığında takipçilerimize bildirimle haber vereceğiz. Siz de haberdar olmak için aşağıdaki linklerden finans7 mobil uygulamamızı ücretsiz indirin
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Gelişmelerden haberdar olmak için Finans7'yi takipte kalın.

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 4 Ay Önce
kesin iptal olacaktır