Sağlık Bakanlığı hastanelere 750 klinik destek elemanı alımı geliyor: İşte başvuru şartları 2023
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Sağlık Bakanlığı hastanelere 750 klinik destek elemanı alımı geliyor: İşte başvuru şartları 2023

Sağlık Bakanlığı 2023 yılı klinik destek elemanı alımı ilanı geliyor. Beklenen personel alımı için detaylar ve başvuru bilgileri finans7.com'da.

İŞKUR İlanları 25 Ocak 2023 13:26 53
Sağlık Bakanlığı hastanelere 750 klinik destek elemanı alımı geliyor: İşte başvuru şartları 2023

Sağlık Bakanlığı 750 klinik destek elemanı alımı ilanı geliyor.

Sağlık Bakanlığı 2023 yılı işçi alımı hakkında son dakika bilgileri geliyor. ÖSYM Başkanlığı, KPSS branş bazında sıralamaları açıkladı. Merkezi atamalardan önce güncellenen branş bazında sıralamalar ile birlikte personel alımının yaklaştığı görülüyor. Kısa sürede gelmesi beklenen personel alımı ilanı ile birlikte işçi alımı ilanı da gelecek. Peki klinik destek elemanı alımında başvuru şartları nedir? Başvurular ne zaman başlayacak? İşte son bilgiler.

KLİNİK DESTEK ELEMANI ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Sağlık Bakanlığı personel alımı ilanında en az 750 klinik destek elemanı alımı bekleniyor. Beklenen ilanın başvuru şartları ve detayları şu şekilde:

- 2527 sayılı Kanun hükümleri saklı kalmak kaydı ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinin (1), (4), (6) ve (7) numaralı alt bentlerinde belirtilen şartlarını taşımak.

- Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 4 üncü maddesinin birinci fıkrasının (c) bendine göre; affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

- Kamu kurum ve kuruluşlarının özel kanunlarında yer alan özel şartları taşımak.

- 18 yaşını tamamlamış olmak.

- İlan tarihi itibariyle 40 yaşını doldurmamış olmak 

- ORTAÖĞRETİM KURUMLARININ SAĞLIK HİZMETLERİ ALANI - HEMŞİRE YARDIMCILIĞI, EBE YARDIMCILIĞI, SAĞLIK BAKIM TEKNİSYENLİĞİ DALININ BİRİNDEN MEZUN OLMAK

- Görevini devamlı yapmasına engel olacak bedenen, aklen ve ruhen sağlık problemi olmadığını belgelemek (Atanmaya hak kazanan adaylardan istenecektir).

HANGİ İLLERE ALIM OLACAK?

Klinik destek elemanı alımının tüm illere olması bekleniyor. Siz hangi şehre alım bekliyorsunuz? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

BAŞVURU YAKLAŞIYOR

ÖSYM'nin KPSS branş sıralamalarını açıklaması, Sağlık Bakanlığı personel alımının kısa sürede geleceğini gösteriyor. Klinik destek elemanı alımında başvuruların kısa sürede başlaması bekleniyor. Başvuru başladığında kaçırmamak için TIKLA İNDİR

KADIN ERKEK İLANI BEKLEYENLER BURADA

Sağlık Bakanlığı klinik destek elemanı alımı ilanını bekleyenler burada >>> TIKLA TAKİP ET

Yorumlar (53)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 14 Ay Önce
İstanbul
Ziyaretçi 14 Ay Önce
Kpss ile mi değil mi ne dediği belirsiz
Ziyaretçi 14 Ay Önce
Mersin
Ziyaretçi 14 Ay Önce
Adana
Ziyaretçi 14 Ay Önce
Kayseri