Sağlık Bakanlığı Bünyesindeki Şirkete Kadrolu 220 İşçi Alımı: İŞKUR'da Yayımlandı 2022
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Sağlık Bakanlığı Bünyesindeki Şirkete Kadrolu 220 İşçi Alımı: İŞKUR'da Yayımlandı 2022

Sağlık Bakanlığı bünyesindeki SADES adlı şirkete 220 kadrolu işçi alımı yapılacağı açıklandı. İlan yazımızda.

KPSS'siz Personel Alımı 5 Ağu 2022 18:42 0
Sağlık Bakanlığı Bünyesindeki Şirkete Kadrolu 220 İşçi Alımı: İŞKUR'da Yayımlandı 2022

Sağlık Bakanlığı bünyesindeki şirkete 220 kadrolu işçi alımı yapılacak.

Sağlık Bakanlığı bünyesinde 2020 yılında bir şirket kuruldu. Bakanlık bünyesinde, Sağlık ve Sağlık Turizmi Destek Hizmetleri Anonim Şirketi (SADES)  adı ile kurulan şirkete personel alımı yapılacağı İŞKUR üzerinden açıklandı. Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi’nde yer alan bilgilere göre SADES adlı şirket, Türkiye’de ilk Koronavirüs vakası açıklandıktan bir gün sonra, 12 Mart 2020 tarihinde 500 bin TL sermaye ile kuruldu ve o günden bu yana Sağlık Bakanlığı bünyesinde hizmet vermeye devam ediyor. 

İŞKUR kurum dışı kamu işçisi alımı ilanları kısmından yayımlanan 220 kadrolu kamu işçisi alımında başvuruların 8 Ağustos 2022 tarihinde alınacağına yer verildi. Mezuniyet şartı olmadan iki pozisyona yapılan işçi alımları için başvuru bilgileri finans7.com'da.

İlanlara baktığımızda 2 kadroya toplamda 220 daimi işçi alımı yapıldığı görülüyor. 

İLAN  DETAYLARI

İŞKUR'da yayımlanan personel alımı ilan metni şu şekilde:

Büfe elemanı olarak 200 personel alımı yapılacağı açıklandı. Daha önce kafeterya ya da büfede çalışmış olan 2 yıl tecrübesi olan ve tercihen askerliğini yapmış adaylar arasından yapılacak işçi alımında ilan metni şu şekilde:

İkinci ilana baktığımızda ise 20 büfe sorumlusu alımı yapılacağı görüldü. İşte yayımlanan personel alımı ilan metninin detayları:

SAĞLIK BAKANLIĞI HASTANELERE İŞÇİ ALIMI YAPACAK

Sağlık Bakanlığı 2022 yılı personel alımı hakkında geçen Temmuz ayında bir açıklama geldi. Cumhurbaşkanı Fuat Oktay açıklamasında yeni personel alımı için hazırlıkların olduğu, bu sene alım yapılacağına yer verildi. Hastanelere personel alımı ilanı geldiğinde bildirimle haberiniz olsun istiyorsanız uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç