Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı nihai aday listesi açıklandı: Nihai aday listesi ne demek, nasıl bakılır?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı nihai aday listesi açıklandı: Nihai aday listesi ne demek, nasıl bakılır?

Son dakika haberi: İŞKUR üzerinden yayınlanan son dakika açıklamasında 8 bin işçi alımı nihai aday listesinin yayınlandığına yer verildi.

İşçi Alımı 14 Mart 2024 15:17 35

Son dakika: Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı nihai aday listesi açıklandı.

Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı hakkında son dakika açıklaması geldi. Gelen açıklamada İŞKUR, 8 bin işçi alımının nihai listelerini yayınladı. Yayınlanan listelere baktığımızda rekor düzeyde bir başvuru olduğu görülüyor. Peki İŞKUR nihai liste ne demek? Nihai listleere nasıl ulaşırım?

KURA ÇEKİMİ 3-4 NİSAN'DA

Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura çekimi hakkında bugün Fahrettin Koca bir açıklama yaptı ve kura sonuçlarının 4 Nisan tarihinde belli olacağını söyledi. 3 ile 4 Nisan'da kura çekimi canlı olarak yayınlanacak. Kura çekiminden bildirimle haberdar olmak, işçi alımı kura çekimini kaçırmamak için aşağıdaki linklerden finans7 mobil uygulamamızı ücretsiz indirin
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

NİHAİ ADAY LİSTESİ AÇIKLANDI

İŞKUR üzerinden yayınlanan son dakika açıklamasında nihai aday listesinin açıklandığına yer verildi. Nihai aday listesine ulaşmak için aşağıdaki videoda belirtilen adımları takip etmeniz gerekmektedir:

Esube.iskur.gov.tr adresi üzerinden nihai aday listesine ulaşmanız gerekmektedir.

NİHAİ ADAY LİSTESİ NE DEMEK?

Nihai aday listesi, kuraya gireceklerin isimleri demektir. Yayınlanan listede adı yer alan adaylar, kuraya katılmaya hak kazanan adaylardır. Bu listelerdekiler 3-4 Nisan tarihlerinde kura çekimine alınacak. Kadın erkek işçi alımına başvuru yapan adaylarla tanışmak - bilgi alış verişi için TIKLA TAKİP ET

Yorumlar (35)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 4 Ay Önce
Kura
Ziyaretçi 4 Ay Önce
Nihai
Ziyaretçi 4 Ay Önce
Raporda hata diyor sebebi nedir
Ziyaretçi 4 Ay Önce
Nihai liste ne demek ?
Ziyaretçi 4 Ay Önce
Liste olan var mi