Sağlık Bakanlığı 791 Klinik Destek Elemanı Alımı Yapacak: 2022 Sürekli İşçi Alımı işkur Başvuru
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Sağlık Bakanlığı 791 Klinik Destek Elemanı Alımı Yapacak: 2022 Sürekli İşçi Alımı işkur Başvuru

Son dakika haberi geldi. Sağlık Bakanlığı 81 ilde hastanelere 791 klinik destek elemanı alacak. İlanın başvuru bilgileri yazımızda.

İş İlanları 26 Kasım 2022 14:30 4
Sağlık Bakanlığı 791 Klinik Destek Elemanı Alımı Yapacak: 2022 Sürekli İşçi Alımı işkur Başvuru

791 klinik destek elemanı alınacak.

Sağlık Bakanlığı 81 ilde hastanelere klinik destek elemanı alımı yapacak. Mülakatsız şekilde yapılacak personel alımında başvuru bilgileri finans7.com'da.

TOPLAMDA 11 BİN 317 İŞÇİ ALINACAK

Sağlık Bakanlığı birçok kadroda istihdam etmek üzere 11 bin 317 işçi alımı yapacağını açıkladı. İlana başvurular başlıyor. 

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

Klinik destek elemanı alımında başvuru genel şartlarının şu şekilde olması bekleniyor:

  • 2527 sayılı Kanun hükümleri saklı kalmak kaydı ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinin (1), (4), (6) ve (7) numaralı alt bentlerinde belirtilen şartlarını taşımak.
  • Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 4 üncü maddesinin birinci fıkrasının (c) bendine göre; affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.
  • Kamu kurum ve kuruluşlarının özel kanunlarında yer alan özel şartları taşımak.
  • 18 yaşını tamamlamış olmak.
  • İlan tarihi itibariyle 40 yaşını doldurmamış olmak 
  • ORTAÖĞRETİM KURUMLARININ SAĞLIK HİZMETLERİ ALANI - HEMŞİRE YARDIMCILIĞI, EBE YARDIMCILIĞI, SAĞLIK BAKIM TEKNİSYENLİĞİ DALININ BİRİNDEN MEZUN OLMAK
  • Görevini devamlı yapmasına engel olacak bedenen, aklen ve ruhen sağlık problemi olmadığını belgelemek (Atanmaya hak kazanan adaylardan istenecektir).

ALIM YAPILACAK İLLER

81 şehre yapılacak personel alımında en fazla alım yapılacak il 74 ile İstanbul olacak. Siz hangi şehre alım bekliyorsunuz? Aşağıdaki yorum kısmından yazın. Kadın erkek ilanı bekleyenler bu sayfada >>> bilgi alış verişi için TIKLA TAKİP ET

BAŞVURU TARİHİ

İlana başvurular bu hafta başlıyor. İşKUR üzerinden alınacak sürekli işçi alımı başvurularının 28 Kasım'da başlaması ve Cuma gününe kadar alınması bekleniyor. Başvurular başladığında haberdar olmak, başvuru bilgilerini kaçırmamak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (4)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
40 yaşını dolduranlar ve üstü olanlar niye kabul edilmiyor bende bunu anlamıyorum emekli olamıyorsun işte bulamıyorsun
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Sağlık meslek liselerinde birde hasta ve yaşlı bakım bölümü var bizi neden saymiyosunuz geçen alimdada başvuru yapamiyorduk
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Diyarbakır sağlık bakım teknisyeni alımı bekliyorum. Ülke geneli olarak çok az yetersiz bir alım
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Gaziantep kaç alıyo