Sağlık Bakanlığı 32 Bin Tıbbi Sekreter Alımı Tarihi Belli Oldu (Puanı Kaça Kadar Düşer?)
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Sağlık Bakanlığı 32 Bin Tıbbi Sekreter Alımı Tarihi Belli Oldu (Puanı Kaça Kadar Düşer?)

Sağlık Bakanlığı 32 bin sekreter alımı hakkında son dakika açıklaması geldi ve ilan tarihi belli oldu.

İŞKUR İlanları 11 Kasım 2022 12:06 0
Sağlık Bakanlığı 32 Bin Tıbbi Sekreter Alımı Tarihi Belli Oldu (Puanı Kaça Kadar Düşer?)

32 bin sekreter alımı ne oldu? İptal mi oldu?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca bugün bir açıklama yaptı ve 85 bin personel alımı ilk aşamasında 42 bin 500 personel ve işçi alımı yapılacağını söyledi. Bakan açıklamasında, "İlk etabı olarak 31 bin 317 kişinin alımı için kılavuz yayınlamak üzere önümüzdeki hafta ÖSYM'ye gönderiyoruz. 11 bin 317 sürekli işçi alımı için de İŞKUR'a listeleri haftaya gönderiyoruz. Toplamda ilk detapta 42 bin 500 kişi alacağız. Mülakat yapmaksızın doğrudan atama yapacağız. Hemen ardından ikinci etap ilanına çıkacağız" ifadelerini kullandı.

İLK AŞAMADA 42 BİN 500 KİŞİ ALINACAK

85 bin persone lalımında ilk aşamada 42 bin 500 personel alımı yapılacak. İkinci alımda da 42 bin 500 personel ve işçi alımı yapılacak. Bu alımla birlikte toplamda 85 bin personel alımı 2 aşamada tamamlanacak. Kadın erkek diğer adaylarla bilgi alış verişi için TIKLA TAKİP ET

KPSS PUANI KAÇA KADAR DÜŞER?

İlk aşamada yapılacak sekreter alımında yüksek KPSS'liler atanır. Aşağıdkai yorum kısmından branş sıralamanızı yazarak kadın erkek diğer adaylarla bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.

32 BİN SEKRETER ALIMI NASIL OLACAK ? İPTAL Mİ OLDU?

Bakan Koca Sağlık Personeli kadrolarına 31 bin 317 personel alınacağını söyledi. Bu alıma tıbbi sekreter de dahil. Yani sekreter alımı iptal edilmedi. İlk aşamada 16 bin sekreter alımı yapılacak. İlan gelecek hafta ÖSYM'ye gönderiliyor. İlan gelince bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç