Sağlık Bakanlığı 2. personel alımı: İşte hastanelere 3500 güvenlik görevlisi alımı başvuru şartları 2023
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Sağlık Bakanlığı 2. personel alımı: İşte hastanelere 3500 güvenlik görevlisi alımı başvuru şartları 2023

Sağlık Bakanlığı 2023 yılı işçi alımı ilanı geliyor. KPSS puan şartı aranmadan 3 bin 500 personel alımı ilanı bekleniyor.

İşçi Alımı 25 Ocak 2023 13:26 355
Sağlık Bakanlığı 2. personel alımı: İşte hastanelere 3500 güvenlik görevlisi alımı başvuru şartları 2023

Sağlık Bakanlığı 3 bin 500 güvenlik görevlisi alımı geliyor.

Sağlık Bakanlığı 2023 yılı sürekli işçi alımı için son dakika gelişmesi yaşandı. Her personel alımından önce yayınlanan KPSS branş bazında sıralamalar bugün ÖSYM tarafından yayınlandı. Branş sıralamalarının yayınlanmasından sonra personel alımının kısa sürede gelmesi bekleniyor. Personel alımı ile birlikte Sağlık Bakanlığı, 81 ilde hastanelere güvenlik görevlisi alımı da yapacak. KPSS puan şartı aranmadan yapılacak işçi alımında başvuruların kısa sürede başlaması bekleniyor. Peki güvenlik görevlisi işçi alımı başvuru şartları nelerdir? Kimler ilana başvuru yapabilecek?

GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALIMI ŞARTLARI

Güvenlik alımına başvuru yapacak adayların aşağıdaki şartları taşıyor olması gerekmektedir:

- 2527 sayılı Kanun hükümleri saklı kalmak kaydı ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinin (1), (4), (6) ve (7) numaralı alt bentlerinde belirtilen şartlarını taşımak.

- Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 4 üncü maddesinin birinci fıkrasının (c) bendine göre; affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

- Kamu kurum ve kuruluşlarının özel kanunlarında yer alan özel şartları taşımak.

- Görevini devamlı yapmasına engel olacak bedenen, aklen ve ruhen sağlık problemi olmadığını belgelemek (Atanmaya hak kazanan adaylardan istenecektir).

- 18 yaşını tamamlamış olmak.

- İlan tarihi itibariyle 40 yaşını doldurmamış olmak (Sizce yaş şartı kaç olmalı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın)

- 7315 sayılı Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanunu hükümleri gereğince arşiv araştırması sonucuna göre atama işlemi yönünden bir engeli bulunmamak.

 Silahsız güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak.

GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALIMI HANGİ İLLERE OLACAK?

Sağlık Bakanlığı güvenlik görevlisi alımının 81 şehre olması bekleniyor. Siz hangi şehre alım bekliyorsunuz? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

BAŞVURU NE ZAMAN?

Branş sıralamaları sonrası kısa sürede personel alımı ilanının yayınlanması ve personel alımı ile birlikte işçi alımı ilanının da yayınlanması bekleniyor. İlan gelince kaçırmamak için TIKLA İNDİR

KADIN ERKEK GÜVENLİK PERSONELLERİ BURADA

Kadın erkek güvenlik personelleri ile bilgi alış verişi için TIKLA TAKİP ET

Yorumlar (355)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 13 Ay Önce
Yaşayabilmek için bir insanın emekli olana kadar çalışabillmesi gerekiyor emekli olmak için yaş sınırı var ise iş başvurusu yapmak için emekli olana kadar işe başvuru sınırı olmaması gerekir
Ziyaretçi 13 Ay Önce
Emeklilik yaşı 60 işe başvuru sınırı 40 20 yıl bu insanlar ne yapacak emekli olmamış iyaş sınırı olmaması gerkiyor bunu kamuda yaş sınırı koyarlar ise özel sektör hiç işe almaz yaş sınırının olmaması gerekiyor
Ziyaretçi 13 Ay Önce
ÖSYM üzerinden alimsin kpss puanı ile koruma güvenlik önlisans bölümü mznlarindan iki haftalık kurs bitirenler bu işin ehlimi bizlerboşinami okuduk bu bu bölümü.
Ziyaretçi 13 Ay Önce
Bu ülkede Çanakkale'de şehitlerimiz daha çocuk yaşlarında savaşa gittiler onlara yaş sorulmadan askere alınıp savaşa gittiler buz de bu ülkeye ve ailemize katkıda bulunmak için geçinmek için devletin koyduğu yaş sınırlaması yola karşı karşıya kalıyoruz bu memlekette çocuk yaştaki şehitlerimizin kanıyla sulanan topraklarda ben 46 yaşında guvenlik pwrsoneli olarak iş bulamıyorum bu nasıl bı zihniyet akıl YAŞTA DEĞİL BASTA ben bu ülkede yaşıyorum bu devlete hizmet wtmek çalışmak istiyorum sağlıklı ve psikolojik sorunları olmayan iş nsanlaru ise alın yaşa başa bakmayın buz ekmek yemiycezmu biz ev gevindirmiyormuyuz bizim çoluk çocuğumuz okumuyormu biz lüks yasama değil sadece yaşamak için çalışmak zorundayız bizleri kimse görmüyor ama vatandaşlık huzmeti bekleniyor imkanım yoksa çalışmadan neyle gecunip hayatımizi surderecegiz özel sektörde bu yaş nedeniyle iş vermiyor diyorlar ki devlet bunu koyuyorsa bende koyarım yaş sinirlamsi diyor biz nerde ekmek bulup yiycez Amerika'da japonyadami nerede yaşıyoruz benim devletim nerde bu konuda sağlıklı her birey calysmali akıl ve ruh sağlığı yerinde olan alınsın ise o 35 yasundakiker 50 yaşına gelince ustenmi cikarcaksiniZ 45 yaşına geldi diye bu nasıl bı sistem lütfen hayatın zorluklarına milleti karşı karşıya koydunuz bari iş verinde bu milletin yüzü gülsün saygilar
Ziyaretçi 13 Ay Önce
Silahlı kimlik kartına sahip olanlar başvuru yapabiliyor mu