Sağlık Bakanlığı 12 bin 700 personel alımı mı yapacak?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Sağlık Bakanlığı 12 bin 700 personel alımı mı yapacak?

Sağlık Bakanlığı 12 bin 700 personel alımı mı yapacak? Alım ne zaman yapılacak? İlan ne zaman gelecek?

Kariyer Kapısı 10 Mart 2023 19:58 0
Sağlık Bakanlığı 12 bin 700 personel alımı mı yapacak?

Sağlık Bakanlığı 12 bin personel alımı mı yapacak?

Sağlık Bakanlığı 2023 yılı personel ataması hakkında Fahrettin Koca'dan son dakika açıklaması geldi. Bakan Koca yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"10 İLDEN BİRİNDE HİZMET İÇİN İSTEĞE BAĞLI YER DEĞİŞİKLİĞİ KURASI Depremin etkilediği Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa için diğer 71 ilden, isteğe bağlı yer değişikliği kurası ile 12.700 atama yapılacak.

Sağlık Bakanlığı Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği çerçevesindeki İsteğe Bağlı İller Arası Yer Değişikliği Kurası için başvurular Personel Bilgi Sistemi (PBS) üzerinden yapılıyor. Son gün 15 Mart.

Yerleştirmeler 30 Martta noter huzurunda yapılacak. Yerleştirmede öncelik, sırasıyla, hizmet puanı ve hizmet süresi daha yüksek personelde olacak. Hizmet puanı ve hizmet süresi aynı olanlar arasında tercih kurayla belirlenecek.
Detaylı bilgi için: http://pbs.saglik.gov.tr"

12 BİN 700 PERSONEL ALIMI MI YAPILACAK?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıklaması 12 bin 700 personel alımı mı yapılacak? sorusunu akıllara getirdi. Ancak bu alım açıklaması değil. Bu deprem illerinden yer değişikliği yapacakların açıklaması.

YENİ PERSONEL ALIMI AÇIKLAMASI

Personel alımı açıklaması geçen gün gelmişti. Bakan Koca yaptığı açıklamada 42 bin 500 personel ve işçi alımının iptal edilmediğini, onayda olduğunu söyledi. Personel alımının bu ay sonunda ya da en geç Nisan ayı başında yapılması bekleniyor. İlan geldiğinde bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç