Sağlık Bakanlığı 10 Bin İşçi Kura Çekimi Sonucunda Dikkat Çeken Detay
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Sağlık Bakanlığı 10 Bin İşçi Kura Çekimi Sonucunda Dikkat Çeken Detay

Sağlık Bakanlığı 10 bin işçi alımı kura çekimi ile ilgili tartışmalar devam ediyor. Dikkat çeken konuyu takipçilerimiz bizimle paylaştı.

Sağlık 10 Nisan 2022 11:54 62
Sağlık Bakanlığı 10 Bin İşçi Kura Çekimi Sonucunda Dikkat Çeken Detay

Sağlık Bakanlığı kura çekimi sonucunda dikkat çeken detay.


Sağlık Bakanlığı 10 bin işçi alımı kura çekimi sonucu geçtiğimiz gün açıklandı. 6 ve 7 Nisan 2022 tarihlerinde gerçekleşen Sağlık Bakanlığı 10 bin işçi alımı kura çekiminde sonuçlar, aynı gün gece saat 22.00'da kamuoyu ile paylaşıldı. Kura çekimi sonuçlarının açıklanmasının ardından sosyal medya üzerinde ciddi tepkiler oluştu.


FLAŞ İDDİA: NİHAİ LİSTEDE ADI OLMAYAN KAZANDI

Canlı yayında yapılan kura çekiminde bazı şehirlerde aynı soy isimde olan kişilerin kura sonucunda çıkması dikkat ve tepki çekerken bu konuda henüz bir açıklama gelmedi. Sizin tespit ettiğiniz bir durum (aynı soy isim gibi) varsa aşağıdaki yorum kısmından yazabilirsiniz.


ALIM YAPILAN İLLER

İşçi alımında iller şu şekilde açıklanmıştı: "Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Isparta, Mersin, İstanbul, İzmir, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis, Osmaniye, Düzce."


REKOR YORUM VE MESAJ GELDİ

Finans7.com sayfasına kura çekimi için çok sayıda mesaj ve yorum geldi. Bazı adaylar, nihai listede adı olmamasına rağmen kura sonucunda bazı adayların isimlerinin olduğunu söylerken aynı soy isimden kazananların olması da tepki çekti.


KURADA KAZANANLAR NE YAPACAK?

Kura çekimi sonucunda adı çıkan adaylar, kazandıkları kuruma başvuru yapacaklar. Sağlık Bakanlığı'ndan evrak teslimi duyurusu geldikten sonra adaylar, kendilerinden istenilen evrakları teslim edecek. Bununla ilgili daha detaylı bilgi için kazandığınız hastaneyi arayarak bilgi alabilirsiniz.


MAAŞ NE KADAR?

İlanda İşçi maaşlarının asgari ücret düzeyinde olacağına yer verilmişti. Ancak yapılacak ek ödemeler ile maaşların 5 bin lira civarında olması bekleniyor.


YENİ İŞÇİ ALIMI YAPILACAK

Önümüzdeki günlerde özel hastanelere işçi personel alımı yapılacak. İlanlardan bildirimle haberdar olmak için UYGULAMAMIZI TIKLAYIN İNDİRİN



Yorumlar (62)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Torpil oldugu kesin başvuru yapan herkes örgütlenelim Lütfen hakkımızı yedirmeyelim
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Sivasta aynı soy isimden çıkan kişiler var
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Gaziantep'te aynı soyisimden en az 3 kişi kazandı ve belirli 3-4 soyisim var. Sanki sadece bu ailelerden olanlar başvurmuş. Zaten işe başlayınca da çalışmadan maaş alacak yerlerde oluyorlar veya hiç çalışmıyorlar.
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Kesinlikle torpil ile yapıldı
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Yaşasın zalimler için cehennem. La İlahe İlla Ente Sübhaneke İnni Küntü Minezzalimin