Sağlık Bakanlığı 10 Bin İşçi Alımı Kura Çekimi Başlıyor: İşte Kura Saati ve Canlı Yayın Bilgisi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Sağlık Bakanlığı 10 Bin İşçi Alımı Kura Çekimi Başlıyor: İşte Kura Saati ve Canlı Yayın Bilgisi

Sağlık Bakanlığı 10 bin işçi alımı kura çekimi için geri sayımda sona gelindi. İşte kura çekimi hakkında son bilgiler.

Son Dakika 5 Nisan 2022 12:46 0
Sağlık Bakanlığı 10 Bin İşçi Alımı Kura Çekimi Başlıyor: İşte Kura Saati ve Canlı Yayın Bilgisi

Sağlık Bakanlığı 2022 yılı işçi alımı için kura çekiminde bekleyiş sona eriyor.


Sağlık Bakanlığı 2022 yılı içerisinde 10 bin sürekli işçi alımı yapacağını duyurdu. Yayımlanan ilanın ardından başvurular Mart ayının sonuna kadar alındı ve ilana yüz binden fazla aday başvuru yaptı. Rekor düzeyde gelen başvuruların ardından adaylar, kura çekiminin yapılacağı günü, kura çekiminin ne zaman yapılacağını, saat kaçta başlayıp kaçta biteceğini, kura çekiminin canlı yayınlanıp yayınlanmayacağını internet üzerinden araştırmaya başladı. Biz de Finans7.com olarak bu yazımızda Sağlık Bakanlığı 10 bin işçi alımında kura çekimi tarih ile saatine ve sonuçların açıklanacağı tarihe yer verdik.

10 BİN İŞÇİ ALIMINDA KADRO DAĞILIMI

Sağlık Bakanlığı, 10 bin sürekli işçi alımında kadro dağılımını şu şekilde duyurmuştu:



Temizlik personeli, güvenlik görevlisi, klinik destek elemanı, şoför ve diğer kadrolara yapılan personel alımında başvuruların sona ermesi sonrası nihai listeler yayınlandı. Nihai listelerin yayınlanmasının ardından kuraya rekor sayıda kişinin gireceği, rekor düzeyde başvuruların olduğu öğrenildi. Nihai liste hakkında detaylar için TIKLAYIN

KURA ÇEKİMİ BAŞLIYOR

Bakanlık resmi internet adresi üzerinden yayınlanan ilana baktığımızda kura çekimi için 6-7 Nisan 2022 tarihi verildi. İŞKUR sayfasında ise kura çekiminin 6 Nisan 2022 günü saat 9.00'da başlayacağı ve akşama kadar devam edeceğine yer verildi. Eğer ilk gün kura çekimi tamamlanmazsa kura çekimi 7 Nisan günü devam edecek. Ancak geçen alımlara da baktığımızda kura çekiminin 1 günde tamamlanması bekleniyor.

KURA ÇEKİMİ CANLI YAYINLANACAK MI?

Kura çekiminin canlı yayınla verilip verilmeyeceği belli değil. Canlı yayın verildiğinde sitemizden paylaşacağız. Finans7.com mobil uygulamasını indirerek haberdar olabilirsiniz.

MÜLAKAT OLACAK MI?

Kura çekiminin ardından alınacak sayı kadar asil ve yedek aday belirlenecek. Belirlenen adaylar evrak teslimi için çağrılacak. Evrak teslim etmeyenlerin yerine , şartları tutmayanların yerine yedek adaylar çağrılacak. Adaylar kura çekiminden sonra bir sınav aşamasına alınmayacak. Sitemizi takip ederek süreçten anbean haberdar olabilirsiniz.

KURA SONUCU TARİHİ

Kura sonucunun 8 Nisan günü Sağlık Bakanlığı resmi internet adresi üzerinden yayımlanması bekleniyor. Biz sizler için sonuçları anbean takip edeceğiz. Sonuçlar açıklandığında bildirimle haberiniz olsun istiyorsanız mobil uygulamamızı TIKLAYIN İNDİRİN


Bu haber finans7özel haberidir. Aktif link verilmeden kullanılması durumunda yasal işlem başlatılır.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç