Sağlık Bakanlığı 10 Bin İşçi Alımı Kura Canlı Yayını ve Kura Sonucu İçin Resmi Duyuru
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Sağlık Bakanlığı 10 Bin İşçi Alımı Kura Canlı Yayını ve Kura Sonucu İçin Resmi Duyuru

Sağlık Bakanlığı YHGM'den 10 bin işçi alımı kura çekimi canlı yayını ve kura sonucu hakkında açıklama geldi. Resmi açıklama yazımızda.

Kamu 5 Nisan 2022 20:58 0
Sağlık Bakanlığı 10 Bin İşçi Alımı Kura Canlı Yayını ve Kura Sonucu İçin Resmi Duyuru

Sağlık Bakanlığı'ndan 10 bin işçi alımı kura çekimi açıklaması geldi.


Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada en az ilköğretim mezunu adaylar arasından sürekli işçi alımı yapılacağına yer verilmişti. Bu ilan ile ilgili bugün YHGM'den bir son dakika duyurusu geldi ve kura çekiminin detayları hakkında bilgi verildi.


"T.C. Sağlık Bakanlığı Taşra Teşkilatı Hizmet Birimlerinde İstihdam Edilmek Üzere 10.000 Sürekli İşçi Alım Kurası Hakkında Duyuru" başlığı ile bugün yayımlanan, T.C. Sağlık Bakanlığı taşra teşkilatı hizmet birimlerine 4857 sayılı İş Kanunu ile mezkûr Kanuna dayanılarak çıkarılan, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri uyarınca 10.000 sürekli işçi alımı için 15/03/2022 – 21/03/2022 tarihleri arasında İŞKUR tarafından il ve meslek bazında başvurular alınmış ve Bakanlığımıza bildirilmiştir." ifadesi ile resmi sitede yer alan sürekli işçi alımı kura duyurusunda kuranın ikiye bölündüğüne ve illerin yarısının kurasının Çarşamba , yarısının Perşembe günü çekileceğine yer verildi.


KURAYA KİMSE ALINMAYACAK

Yapılan resmi açıklamada Covid 19 tedbirleri kapsamında kura salonuna kimsenin alınmayacağını söyledi.


6 NİSAN'DA KURASI ÇEKİLECEK İLLER

Kurası Çarşamba günü çekilecek iller şu şekilde:

Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Isparta, Mersin, İstanbul, İzmir, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir.


7 NİSAN'DA KURASI ÇEKİLECEK İLLER

Kurası Perşembe çekilecek olan iller ise şu şekilde:

Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis, Osmaniye, Düzce.


KURA ÇEKİMİ CANLI YAYINI

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada kura çekiminin https://www.youtube.com/user/SaglikBakanligi adresi üzerinden canlı yayınlanacağına yer verildi.


KURA SONUCU TARİHİ

Kura çekiminde sonuçlar kuranın çekildiği akşam yayınlanacak. 6 Nisan'da kurası çekilen iller akşam yayınlanacak. 7 Nisan'da kurası çekilen iller ise 7 Nisan akşamı yayınlanacak. Sonuçlar saat 22.00'dan sonra https://iscisonuc.saglik.gov.tr adresi üzerinden yayınlanacak.

Sonuçlar açıklandığında bildirimle haberdar olmak için mobil uygulamamızı TIKLAYIN İNDİRİN

 

Bu haber finans7özel haberidir. Aktif

link verilmeden kullanılması durumunda yasal işlem başlatılır.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç