Sağlık Bakanlığı 10 bin işçi alımı başvurusu ne zaman? İşte kadrolar 2023
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Sağlık Bakanlığı 10 bin işçi alımı başvurusu ne zaman? İşte kadrolar 2023

Sağlık Bakanlığı 10 bin işçi alımı ne zaman yapılacak? 2023 yılı hastane işçi alımı başvurusu nasıl yapılacak? İşte başvuruya ilişkin son bilgiler ve kadrolar.

İşçi Alımı 11 Haz 2023 11:00 10
Sağlık Bakanlığı 10 bin işçi alımı başvurusu ne zaman? İşte kadrolar 2023

Sağlık Bakanlığı hastanelere yeni dönem 10 bin işçi alımı ne zaman?

Hastanelerde çalışmak isteyen on binlerce kişi, Finans7.com'a gönderdikleri mesajlarda devlet hastanelerine personel ve işçi alımlarının ne zaman başlayacağını sordu. Adaylar, geçen sene ve bu sene yapılan personel ile işçi alımı ilanlarında yerleşemediklerini, yeni dönem persone lalımının ise hızlı şekilde gelmesi gerektiğini söyleyerek seslerinin duyurulmasını istedi. Biz de finans7 olarak adayların seslerini duyurmak için bu yazımızı kaleme aldık.

HANGİ KADROLARA ALIM BEKLENİYOR?

Sağlık Bakanlığı personel alımının güvenlik görevlisi, temizlik personeli, klinik destek elemanı, hasta karşılama ve yönlendirme personeli ile teknik personel kadrolarına alım bekleniyor. Siz hangi kadroya alım bekliyorsunuz? Aşağıdaki yorum kısmından yazın. Başvuru genel şartları ise şu şekilde olacak:

-Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak

- Kamu haklarından mahrum olmamak,

- 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinin (1), (4), (6) ve (7) numaralı alt bentlerinde belirtilen şartlar ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 4 üncü maddesinin birinci fıkrasında yer alan şartları taşımak. (Yabancı uyruklu adaylar tercih yapamayacaktır.)

- Başvuru tarihinin son günü itibarıyla 18 yaşını tamamlamış olmak.

- Başvuru tarihinin ilk günü itibarıyla 40 yaşını doldurmamış olmak

- Başvurulan meslek için belirlenen bir okuldan (bölümden/programdan) son başvuru tarihi itibarıyla mezun olmak ve istenilen diğer belgelere son başvuru tarihi itibarıyla sahip olmak.

- Görevini devamlı yapmasına engel akıl hastalığı bulunmadığını belgelemek. Herhangi bir bedensel engeli olmaması gerekmektedir.

-İşçi alımında adaylardan KPSS şartı istenmemektedir.

BAŞVURU NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Seçim öncesi yapılan işçi alımı seçimden sonra kısa sürede beklenmiyor. Edinilen bilgilere göre ekonomide düzelme için acil olmayan alımlar durdurulacak. Alımlar daha sonra yapılacak. Ancak şehir hastanelerinin açılması ile eksikler netleşiyor ve Eylül ayında bir işçi personel alımı bekleniyor. İlan geldiğinde bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı aşağıdaki linklerden ücretsiz indirin:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (10)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 15 Ay Önce
Ben inanmıyorum sağlıklı atama olduğuna iskurdada partil oluyormuş bizim saglik bakanımız hiç eskilere bakmiyo ben işletme menzunuy a nedense biz sesimizi duymuyorlar bende istiyor um hastanede hizmetli çalmak ne olur duyun sesimi
Ziyaretçi 16 Ay Önce
Hemşire alır mı sizce
Ziyaretçi 16 Ay Önce
Sayın Fahrettin Koca Sağlık Bakanım ben 2022/28-29 Aralık Balıkesir Hasta Karşılama 5. yedeğim buradan yazıyorum Bu işe ihtiyacım var biz yedekler haksızlık yapıldığını düşünüyoruz. Ek kontenjan açıp bizlerin de alınmasını talep ediyoruz. İnanın bu işte çalışmaya can atan bizler umutla bekliyoruz. Yaşım ilerliyor kırsal bölgede iş bulunmuyor böyle fırsat çıkmışken lütfen ne olur bizi de alınız. 25 Nisan kurasında yedek dahi çıkmadım. Yeni bir alım yapıldığında bu da bir şans çıkamayada biliriz. Öncelikle bizi mağdur bırakmayınız lütfen Sayın Bakanım...🙏🙏🙏🙌🏻⏳
Ziyaretçi 16 Ay Önce
Sayın Bakanım 2022/ 28-29 Aralık yedeklerinin sesini de duyunuz. Biz çok fazla mağdur edildik. Hakkımızın yanmasını istemiyoruz.🙏🙌🏻⏳
Ziyaretçi 16 Ay Önce
Meslek Lisesi Bilişim Teknolojileri bölümü mezunları da alınsın.