Sağlık Bakanı Koca'dan 15 Bin 537 Tıbbi Sekreter Alımı Duyurusu!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Sağlık Bakanı Koca'dan 15 Bin 537 Tıbbi Sekreter Alımı Duyurusu!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan 15 bin 537 tıbbi sekreter alımı ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi.

Sağlık 29 Kasım 2022 19:43 4
Sağlık Bakanı Koca'dan 15 Bin 537 Tıbbi Sekreter Alımı Duyurusu!

Son dakika haberi... Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan 15 bin 537 tıbbi sekreter alımı ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Bugün, sağlık sisteminde ihtiyacını fazlasıyla hissettiğimiz; görevi hastalar, hasta yakınları ve sağlık çalışanları arasında iletişimi başarıyla yönetmek olan Tıbbi Sekreterlerimizin Günü. 29 Kasım Tıbbi Sekreterler Günü kutlu olsun.

Çok yakında aramıza 15 bin 537 tıbbi sekreter arkadaşımız daha katılacak. Bu sayı kısa sürede 32 bine ulaşacak. Her poliklinikte bir tıbbi sekreterimiz olduğunda sağlık sistemimizde bu sayılarla ölçülemeyecek bir değişim olmasını bekliyoruz. Çünkü anahtar sözcük, iletişimi yönetmek."

BAŞVURULAR BAŞLIYOR

Başvurular 30 Kasım'da başlıyor. Başvuru ekranı açılınca bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Finans7.com | Ankara  

Yorumlar (4)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Sayın bakanim 15000 tıbbi sekreterlik alımında ortaöğretim tıbbi sekreterlere neden 0 kontenjan
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Elinde Üniversite onaylı bunun eğitimini almiş kursunu görmüş hatta fiilen iş hayatında çalışmış tecrübeli insanlar başvuru yapamıyor.Neden halkla ilişkiler mezunu olmadığı için.2000 li yıllarda eğitim sisteminde meslek liselerinde Halkla ilşkiler bölümümü vardı da gitmedik.
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Sayın bakan ve Sağlık Bakanlığı.Tıbbı sektreterlik alımlarında ortaöğretim kadrosunda alım yapıyorsunuz fakat bölüm meslek olarak hiç alakası yok.2000 li yılların başında meslek liselerinde bu bölümler yoktu.şimdi 30 şu yaşlarının başında olanlar bu kadrolara başvuru yapamıyor.Birazda bunlar araştırılsaydı.
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Sayın Bakanım eğer bu personel doktorlariçin olmasaydı hayatta bu kadar atama yapmazdınız doktorların her türlü konforunu düşünüyorsunuz sağlık bakanlığı sayenizde doktorları savunma bakanlığına döndü diğer branşlardan 200-300 kişi atarken ve en düşük puanları 84-85 olurken 15.000 tıbbı sekreterin atama puanları 70 hatta 69 kadar düştü bunun neresinde adalet var saın cumhurbaşkanıma ve bu hükümete seçim öncesinde bu adaletsiz karalarınızla çok zarar verdiniz sayın cumhurbaşkanım umarım sağlık bakanlığındaki doktor diktesine biran önce son verir aksi taktirde oy beklediği gençler ne yazıkki sayenizde hüsranı yaşatıcak.