Sağ Kolu Olmayan Adam, Öğrenci Servisi Şoförü
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Sağ Kolu Olmayan Adam, Öğrenci Servisi Şoförü

İstanbul Ataşehir'de meydana gelen olayda denetim yapan polis ekipleri, sağ kolu olmayan bir kişinin öğrenci servisi şoförlüğü yaptığını tespit etti. Bu kişi hakkında inceleme başlatıldı.

Eğitim 28 Mart 2022 15:11 1
Sağ Kolu Olmayan Adam, Öğrenci Servisi Şoförü

İstanbul Ataşehir'de akıllara durgunluk veren olay meydana geldi. Gelen bilgilere göre denetimde bir servis sürücüsünün bir kolunun olmadığı, tek kolla öğrenci servisi şoförlüğü yaptığı öğrenildi.


Son dönemlerde okul servislerinde yaşanan kazalar sonrası harekete geçen emniyet ekipleri, kazaların önüne geçilmesi, öğrencilerin can güvenliğini sağlamak için denetimleri sıkılaştırdı. Artan denetimlerde ilginç bir olay meydana geldi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mobil Okul Timleri ve Sivil Trafik Ekipleri, bugün sabah saatlerinde Ataşehir İlçesi'nde Küçükbakkalköy Mahallesi bölgesinde okul araçlarına yönelik denetimler yaptı. Yapılan denetimler sırasında bir okul servisi durduruldu.


Durdurulan okul servisinde şoförün sağ kolunun olmadığı ve bu kişinin bu şekilde okul servisi şoförlüğü yaptığı görüldü. Araçtan indirilen ve evrakları incelemeye alınan sürücü L.G. isimli kişi hakkında polis ekipleri tarafından , Karayolları Trafik Kanunu'nun "Sürücü belgesi sahiplerinin, sürücü belgelerinin sınıfına göre sürmeye yetkili olmadıkları araç sürmeleri" ve "Belediyeden alınan izin ruhsatta belirtilen faaliyet konusu dışında yolcu taşımak" maddelerinden işlem başlatıldı.


Öte yandan araç trafikten men edildi.


Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Sayın başkan ve ve killerim ben İstanbul Pendik kavakpınar mahallesindeden Hacı akkoç siz değerli başkanlarım da bir şöförlük işi imkan sağlarsınız çok sevinirim B sınıfı evliyetim var. Uzun zamandır araç kullanıyorum. Sizlerin arasında olmakdan onur duyarım saygılarımla