Rönesans Gayrimenkul halka arz: Talep toplama tarihleri belli oldu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Rönesans Gayrimenkul halka arz: Talep toplama tarihleri belli oldu

Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka arz detayları belli oldu. Peki talep toplama ne zaman? Kaç lot verir? Katılım endeksine uygun mu?

Halka Arz 5 Nisan 2024 0
Rönesans Gayrimenkul halka arz: Talep toplama tarihleri belli oldu

Rönesans Gayrimenkul Yatırım AŞ halka arz RGYAS: Talep toplama tarihi belli oldu.

Sermaye Piyasası Kurulu tarafından dün bir açıklama yapıldı. Yayınlanan bültene baktığımızda Rönesans Gayrimenkul Yatırım AŞ'nin halka arzının onaylandığına yer verildi.

Halka arz onayının gelmesinden sonra detaylar da bugün belli oldu. Son dönemlerin en yüksek halka arz büyüklüğü ile borsaya girecek Rönesans Gayrimenkul'un talep toplamasına ilişkin detaylar şu şekilde:

27.283.112 bedelli sermaye artırımı yapılacak. 6.074.338 mevcut pay satışı olacak. Mevcut pay satışı ise şu şekilde olacak:

"Mevcut ortaklardan Euro Cube Private Limited’in sahip olduğu 6.074.338 TL nominal değerli (B) grubu payların satışı gerçekleştirilecektir"

1 LOT HİSSE FİYATI KAÇ TL? NE KADAR HİSSE VERİR?

Hissenin 1 lot fiyatı 135 TL'den halka arz olacak. Halka arzda katılımcı sayısına dağıtılacak tutarlar ve lot sayıları ise şu şekilde olacak:

• Toplam Lot: 33.357.450
• Bireysel Toplam Lot 26.685.960 (%75)
• Fiyat: ₺135
• Katılım Endeksi Kriterlerine Uygun Değil
• İskonto Oranı: %27.5

KATILIM ENDEKSİNE UYGUN MU?

Hisse katılım endeksine uygun değil. Hissenin halka arz büyüklüğü 4 milyar 503 milyon 255 bin 750 lira seviyesinde.

TALEP TOPLAMA NE ZAMAN?

Talep toplama tarihleri belli oldu. Bayram tatilinden sonraki hafta 17-18-19 Nisan 2024 tarihlerinde talep toplama alınacak. Talep toplamaya bankalar ve aracı kurumlar üzerinden katılabileceksiniz.

Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yer alan bilgiler finans7 yatırım tavsiyesi değildir. Finans7 borsa, hisse, kripto paralar, döviz ve emtia fiyatları hakkında yatırım tavsiyesi vermez. Finans7 yazdığı haberlerinde sadece bilgilendirmede bulunur.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç