Roma Coin ve Bir Alt Coin Fırladı: İşte Kripto Paralarda Son Fiyatlar ve Tahminler Yorumları
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Roma Coin ve Bir Alt Coin Fırladı: İşte Kripto Paralarda Son Fiyatlar ve Tahminler Yorumları

Son dakika haberi: Kripto paralarda ciddi bir hareketlilik yaşandı. Roma Coin ile bir alt coin'de yaşanan rekor yükselişler en çok arananlar arasında yer aldı.

Kripto Paralar 9 Haz 2022 00:11 0
Roma Coin ve Bir Alt Coin Fırladı: İşte Kripto Paralarda Son Fiyatlar ve Tahminler Yorumları

Roma Coin'de rekor artış.

Kripto para piyasasından son dakika haberleri geldi. İki kripto parada rekor artışlar yaşandığı görüldü. Yaşanan rekor artışlar sonrası kripto para yatırımcıları, son fiyatları araştırmaya başladı. Biz de finans7.com olarak bu yazımızda son dakikalarda oldukça gündemde olan iki kripto parada son duruma bu yazımızda yer verdik.

BİTCOİN YATAY SEYREDİYOR

Bitcoin son günlerde yatay seyrediyor. Geçen gün 31 bin 500 dolara kadar çıkan BTC, daha sonra hızlı şekilde düştü. Sabah saatlerinden bu yana toparlanan Bitcoin, yeniden 30 bin doların üzerine çıktı ve şu sıralar 30 bin 217 dolar seviyesinde seyrediyor. 

Bitcoin ile paralel olarak Ethereum fiyatında da yatay seyir devam ediyor. Piyasalardan alınan son dakika bilgilerine göre 1 Ethereum bin 798 dolar seviyesinden işlem görüyor. 

Bir diğer büyük kripto para birini olan BNB Coin 289 dolar seviyesinde işlem görüyor. 

SOL 'da da yatay seyir devam ediyor. Gelen son bilgilere göre 1 SOL 38.98 dolar seviyesinde seyrediyor. 

Doge Coin 'de de yatay seyir sürerken 0.079901 dolar seviyesi görüldü.

ROMA COİN FIRLADI

Tam adı AS Roma Fan Token olan Roma spor kulübünün fan tokeni olan kripto para sabah saatlerinde en düşük 48 TL seviyesindeydi. Yaşanan hızlı yükselişle bu kripto para 3 kat artarak 143 liraya kadar çıktı.

YÜZDE 5300 ARTAN KRİPTO PARA

Sabah saatlerinde 0.000000001906 TL seviyesinde olan Saitama adlı alt coin 0.0000001018 TL seviyesine kadar yükselerek yüzde 5300'lük bir artış gösterdi ve rekor kırdı. 

BİTCOİN YORUMLARI 

1. Yorum için >> TIKLAYIN

2. Yorum için >> TIKLAYIN

3. Yorum için >> TIKLAYIN

Not: Haberde yer alan bilgiler yatırım tavsiyesi değildir. Finans7.com kripto paralar konusunda yatırım tavsiyesi vermez.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç