Renault'un yeni modeli ortaya çıktı: İşte yeni Renault Symbioz
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Renault'un yeni modeli ortaya çıktı: İşte yeni Renault Symbioz

Son dakika haberi geldi. Renault, yepyeni bir aracı ile piyasada yeniden adından çokça söz ettirecek. İşte yeni Renault Symbioz.

Taşıt 8 Şubat 2024 0
Renault'un yeni modeli ortaya çıktı: İşte yeni Renault Symbioz

Renault'un yepyeni bir arabası geliyor.

Taşıt denince ilk aklımıza gelen markaların başında Renault geliyor. Ülkemizde uzun yıllardır olan, yollarda sıkça gördüğümüz Renault marka araçlar, az yakması, ucuz yedek parçası, tamir masraflarının düğüklüğü ve performansı ile dikkatleri üzerine çekerken yepyeni bir araç geleceği açıklandı.

Son dönemlerde SUV ve Crossover araçlar piyasada çokça görülürken bu alanda biraz geride kalan Renault, çıkaracağı yeni aracı ile bu alana bomba gibi gelmeyi planlıyor.

Gelen son bilgilere göre Renault'un küçük SUV ve orta boy SUV modelleri arasındaki boşluğu Symbioz modeli ile dolduracak.

Renault'nun isimlendirme stratejisi başkanı Sylvia Dos Santos, Symbioz hakkında yaptığı açıklamada, "bir aile ile otomobili arasındaki yakın bağı" ifadelerini kullandı.

4,41 metre uzunluğa sahip olarak üretilecek olan Symbioz, SUV'da öne çıkan Qashqai'den 15 mm daha kısa. Araç boy olarak da Kia Niro'ya daha yakın.

Renault, Symbioz'un "1.500 kg'ın altında" ağırlığa sahip olarak üretileceği bildirilirken sürüş keyfinin daha da artacağı ve aracın düşük yakıt tüketimi ile piyasada adından söz ettireceği bildirildi.

Renault Symbioz adı ile piyasaya çıkan araç, Nissan Qashqai ve Kia Niro gibi otomobillere C segmentinde bir alternatif olacak ve lansmandan itibaren hibrit güç aktarım sistemiyle alıcıların karşısına çıkacak.

İşte aracın ortaya çıkan ilk görüntüleri:

Sizce araç nasıl? Aşağıdaki yorum kısmındna yazın.

Kaynak: Finans7

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç