Renault yenilenmiş 2. el araç satışı yapacak
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Renault yenilenmiş 2. el araç satışı yapacak

Son dakika haberi: Renault yenilenmiş 2. el araç satışı yapacağını açıkladı. İşte araç satışı hakkında son bilgiler.

Taşıt 29 Mayıs 2024 0
Renault yenilenmiş 2. el araç satışı yapacak

Ve beklenen haber geldi. Renault yakın zamanda yenilenmiş 2. el araba satışı yapacak.

Fransa'dan gelen son dakika haberind Renault'un yenilenmiş ikinci el araç satışı yapacağı bildirildi. Sıfır araç almaya gücü yetmeyen, ikinci el araba almak isteyen ancak güvenilir bir yerden araç almak isteyenleri sevindiren son dakika haberinde;

Renault'un Fransa'da bulunan bayilerinde yenilenmiş ikinci el araç satışı yapacağı bildirildi.

Bir kişi ikinci el Renault aracını bayiye satabilecek. Bayi aldığı bu aracı bakımlara sokacak ve aksayan yerlerini, sıkıntılarını tamamen gidererek bayi garantili şekilde satılığa koyacak.

Sıfır araç almaya gücü yetmeyen, güvenilir bir yerden 2. el araç almak isteyen vatandaşlar ise bayilere başvurarak yenilenmiş 2. el araç alabilecek.

TELEFONDA TUTTU

Telefon markaları aynı sisteme geçtiğimiz yıllarda geçmiş, ikinci el telefonlar, dev telefon şirketleri tarafındna alınarak sıfırlanmış ve yenilenmiş ikinci el olarak satışa konulmuştu.

Telefonda tutan bu sistem hala devam ediyor ve binlerce kişi, yetkili bayilerden yenilenmiş 2. el telefon alıyor.

Aynı şekilde araç alımı satımına da gelecek sistemin ülkemizde önemli bir yer tutması bekleniyor. Sizce bu sistem ülkemizde tutar mı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

DEV 2. ELCİLER VAR AMA...

Ülkemizde 2. el araç alımı satımı işine giren dev şirketler var. Ancak bu şirketler, piyasa fiyatının yüzde 10 altında araç alıyor. Acil satma ihtiyacı olan vatandaşlar ise bu yola başvuruyor.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç