Renault Captur'un Yıl Sonu Fiyat Listesi Belli Oldu!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Renault Captur'un Yıl Sonu Fiyat Listesi Belli Oldu!

Türkiye'de tutulan modellerden biri olan Renault Captur'un yıl sonu fiyat listesi açıklandı! İşte fiyat listesi ve haberin detayları...

Fiyat Listesi 19 Ara 2023 0
Renault Captur'un Yıl Sonu Fiyat Listesi Belli Oldu!

Otomobil piyasasında yıl sonunda satışların yükseltilmesine dair hesaplar yapılıyor. Firmalar buna dair fiyatlama yaparken yıl sonunda müşterilere özel fiyatlar sunuyorlar. 2023 yılını kapatmaya hazırlanan firmalar bu yıl satış rakamlarına dair hedeflemeleri büyük oranda tutturdular. Şimdi ise stokların boşaltılmasına dair satış politikaları izleniyor.

Renault Captur 2020: descubre sus 8 mayores rivales

TÜRKİYE’DE EN ÇOK ARAÇ SATAN İKİNCİ FİRMA

Türkiye’de otomobil satışları incelendiğinde 2023 yılında yine iki firma başı tutuyor. En çok satış yapan firma Fiat olurken bu firmayı Renault takip ediyor. Her iki firma da çok uzun yıllardır Türkiye piyasasında yer aldıkları için marka güvenleri en üst seviyede bulunuyor. Otomobil denildiğinde Türkiye’de akla gelen ilk iki firma olan Fiat ve Renault bunun meyvelerini satış rakamları ile alıyorlar.

YENİ NESİL ARAÇLAR İLGİ ÇEKİYOR

Otomobil dünyasında çok önemli gelişmeler yaşanıyor. İçten yanmalı motorların yerlerini elektrikli motorlar almaya başladı. Elektrikli motorlara mesafeli olanlara ise hybrid seçenekler sunuluyor. Tüm dünyada etkin olan trendler Türkiye’de de ön plana çıkmaya başladı. Renault firmasının Captur modeli de yeni nesil araçlar arasında yer alıyor.

Renault Captur 2020: precios y equipamientos para España - Autofácil

Tasarım açısından Renault Clio’nın SUV versiyonunu andıran Renault Captur satış rakamları açısından da ön plana çıkmaya başladı. Çok talep alan modellerden olan otomobil fiyatı açısından da segmentine göre makul olarak değerlendiriliyor.

Renault Captur için yıl sonu fiyat listesi şöyle açıklandı:

Renault Captur Touch Plus 1.3 Mild Hybrid EDC 140 bg: 1.347.000 TL
Renault Captur Icon 1.3 Mild Hybrid EDC 140 bg: 1.403.900 TL
Renault Captur R.S. Line 1.3 Mild Hybrid EDC 155 bg: 1.538.900 TL

Tüm araç gelişmelerinden anında haberdar olmak için; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç