Renault Captur Modelinin Haziran Ayı Fiyat Listesi Açıklandı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Renault Captur Modelinin Haziran Ayı Fiyat Listesi Açıklandı!

Konforu ve tasarımıyla tercih edilen modellerden biri olan Renault Captur'un haziran ayı fiyat listesi açıklandı! İşte haberin detayları...

Fiyat Listesi 7 Haz 2024 0
Renault Captur Modelinin Haziran Ayı Fiyat Listesi Açıklandı!

Türkiye’de sıfır kilometre otomobil piyasasında fiyatlar yeniden gündem oldu. Pandemi süreci ile beraber otomobil piyasası çok farklı bir yere evrilmişti. Otomobil firmaları tok satıcı pozisyonunda kendilerini konumlandırıp fiyat konusunda müşterilere pek de özel imkanlar sağlamamışlardı. Otomobil arzı az olunca o dönem sıfır kilometre otomobil satın almak için sıraya girilmesi gerekiyordu. Artık piyasa koşulları tam tersine döndü. Şimdi ise otomobil firmaları müşterileri ikna edebilmek için çaba gösteriyorlar.

FİRMALAR HAZİRAN FİYATLARINI AÇIKLADILAR

Otomobil firmaları Haziran ayında geçerli olacak fiyatları açıkladılar. Normal koşullarda firmaların belirledikleri fiyatlar sert kur hareketleri ile güncellenebiliyor. Ancak otomobil satışları o kadar düştü ki dolar kuru sert hareket etse bile sıfır kilometre otomobil fiyatlarında bu ay içerisinde değişiklik olması neredeyse imkansız olarak görülüyor. Bu sadece tek firma için değil tüm firmalar için geçerli bir durum haline geldi. Sıfır kilometre otomobiller için de belirlenen fiyatlardan satışlar yapılmaya başlandı.

RENAULT CAPTUR FİYATLARI BELLİ OLDU!

Renault firmasının dikkat çeken modellerinden olan Renault Captur için yeni fiyatlar açıklandı. Bu yeni fiyatlar incelendiğinde firmanın bu modelde iki versiyon için satış yaptığı görülüyor. Renault Captur Touch Plus 1.3 Mild Hybrid EDC 140 bg model aracın 2023 versiyonunun sıfır satışta bulunuyor. Bu donanımın 2024 modeli ise satış listesinde yer almıyor. Renault firması bu 2023 model sıfır kilometre Renault Captur için 1.415.900 TL fiyat açıkladı.

2024 model Renault Captur Icon 1.3 Mild Hybrid EDC 140 bg için firma tarafından satış fiyatı 1.550.000 TL olarak ilan edildi.

Renault Captur hem SUV hem de hibrit özelliği ile ilgi çeken otomobiller arasında yer alıyor.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç