Rekor Yükseliş: 2 Günde Bin Lirayı 34 Bin Lira Yapan Alt Coin
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Rekor Yükseliş: 2 Günde Bin Lirayı 34 Bin Lira Yapan Alt Coin

Kripto para piyasasında hareketlilik devam ediyor. Bir alt coin iki günde rekor düzeyde artış gösterdi.

Kripto Paralar 14 Nisan 2022 14:31 0
Rekor Yükseliş: 2 Günde Bin Lirayı 34 Bin Lira Yapan Alt Coin

2 günde 10 bin lirayı 348 bin lira yapan kripto para rekor kırdı.


Kripto para piyasasında son günlerde yaşanan dalgalanma bugün de devam ediyor. Bitcoin'de yaşanan düşüş terse dönerken hızlı bir toparlanma olduğu görüldü. Dün gece saatlerinde başlayan toparlanma bugün de devam etti ve alınan son rakamlara göre son 24 saat içinde BTC'nin yüzde 3'lük bir artış gösterdiği görüldü. Bitcoin ile birlikte diğer kripto paralarda da yükseliş görüldü.


BİTCOİN KAÇ TL?

Dün gün içinde 39 bin dolar seviyesine kadar gerileyerek yatırımcısını korkutan Bitcoin'de akşam saatlerinde toparlanma başladı. Başlayan toparlanma kısa sürede yukarı yönlü hızlı yükselişle devam etti ve Bitcoin 41 bin dolar seviyesinin üzerine kadar çıktı. 42 bin dolar sınırına kadar dayanan Bitcoin, daha sonra bir miktar düştü ve şu sıralar 41 bin 7 dolar seviyesinde (600 bin lira) işlem görüyor. İşte Bitcoin'de son 24 saat içinde yaşanan değişimin grafiği:


Kaynak: coinmarketcap


ETHEREUM DA TOPARLANDI

Dün 3 bin dolar sınırına kadar gerileyen Ethereum'da da yükseliş görüldü. Gelen son fiyatlara göre Ethereum 3 bin 81 dolar (45 bin 77 TL) seviyesine kadar yükseldi.


SOLANA YÜKSELİŞTE

Kısa adı SOL olan bu kripto para da son dönemlerin popüler kripto parası olarak karşımıza çıkıyor. Bir haftadır düşen SOL, bugün yükseldi ve 104.346 dolar (1526 lira) seviyesine kadar geldi.


XRP KIPIRDADI

XRP, diğer adı ile Ripple yüzde 2'lik yükseliş gösterdi ve 0,723 dolar seviyesine yükseldi. 7,61 TL.


TERRA LUNA

Son günlerin bir diğer popüler kripto parası Terra Luna'da da yükseliş görüldü. Son fiyata göre Terra Luna 86 dolar (1258 lira) seviyesinden işlem görüyor.


2 GÜNDE BİN LİRAYI 34 BİN LİRA YAPAN KRİPTO PARA

Luniverse adlı bir alt coin, iki gündür ciddi oranda değer kazandı. Dün yüzde 2200'den fazla değer kazanan kripto para, bugün yüzde 50 değer kazandı. Dün en düşük 0.008807 TL seviyesinde olan kripto para , şu sıralar 0,3083 TL seviyesinden işlem görerek yüzde 3500 değer kazanmış oldu. İşte yaşanan değişimin grafiği:


Kaynak: coinmarketcap


Finans7.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Finans7.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Finans7.com bir yatırım danışmanı değildir. 


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç