Rekor Başvuru: Borcu Olanlara Yapılandırma Fırsatı (Borç Kapatma Kredisi Başvurusu 2022)
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Rekor Başvuru: Borcu Olanlara Yapılandırma Fırsatı (Borç Kapatma Kredisi Başvurusu 2022)

Son dakika haberi: Qnb Finansbank tarafından bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada borç kapatma kredisi ile borç yapılandırma başvurusunun başladığına yer verildi.

Kredi 27 Tem 2022 19:13 0
Rekor Başvuru: Borcu Olanlara Yapılandırma Fırsatı (Borç Kapatma Kredisi Başvurusu 2022)

Rekor başvuru geldi: Borcu olanlara yapılandırma fırsatı.

QNB Finansbank tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı ve diğer bankalara borcu olan vatandaşlar için yapılandırma fırsatının başladığına yer verildi. Söz konusu kampanya kapsamında QNB Finansbank, bankalara borcu olan vatandaşların kredi borçlarının yapılandırılacağını ve hepsinin tek borç altında birleştirileceğine yer verildi. Biz de finans7.com olarak bu yazımızda söz konusu kredinin detaylarına yer verdik.

"Borçlarınızı birleştirin, ödemeleri kolaylaştırın. Tüm borçlarınızı bankamızdan kullanacağınız ihtiyaç kredisi ile kapatabilir, geri ödemelerinizi esnek ödeme koşulları ve uygun faiz oranlarıyla gerçekleştirebilirsiniz." ifadeleri ile yayımlanan duyuruya baktığımızda başvuruların internet üzerinden alındığı görüldü. 

REKOR BAŞVURU GELDİ

Türkiye Bankalar Birliği tarafından yapılan açıklamada son dönemlerde kredi çekmek için başvuru yapan vatandaşların en çok kullandığı enstrümanın bu olduğuna yer verildi. Başka bankaya borcu olan vatandaşların borç kapatma kredisine başvuru yaptığı ve diğer bankalara olan borcunu bu şekilde ödeyerek tüm borçlarını tek başlık altında topladı.

BAŞVURU DETAYLARI

Qnb Finansbank tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada başvuru detayları şu şekilde paylaşıldı:

"Diğer bankalarda bulunan ihtiyaç kredisi ve kredi kartı borçlarınızı Borç Transferi Kredisi ile bankamıza transfer edebilirsiniz.

Diğer bankalarda bulunan ihtiyaç kredisi borcunun tamamı transfer edilirken, kredi kartı borçları için kısmi ödeme yapılabilir. Şube ekranında görünen tutarın altındaki miktarlar için transfer yapılamamaktadır.

Diğer bankalara yapılacak EFT işlemleri, sonraki iş gününde karşı bankaya ulaşmaktadır.

Kredi kartı borçları için yapılacak transferlerde ek bir işlem yapılmasına gerek yoktur ancak kredi borçları için yapılacak transferlerde müşterinin mutlaka diğer bankayla iletişime geçmesi ve bilgilendirme yapması gerekmektedir.

Konut Kredisi, Ek Hesap ve QNB Finansbank’taki borçlarınız Borç Transferi Kredisi kapsamında değerlendirilememektedir."

KREDİ FAİZ ORANI VE GERİ ÖDEME TAKSİT TUTARLARI AÇIKLANDI

Qnb Finansbank tarafından yapılan açıklamada kredi faiz oranının 2.64 seviyesinde olduğuna yer verildi. "Faiz oranları müşterinin başvuru skoruna göre değişiklik göstermektedir." ifadeleri ile yayımlanan kredinin geri ödeme tablosu şu şekilde:

Borç kapatma kredisini çekecek kişilere 36 aya kadar vade ile kredi kullandırılıyor. 10 bin lira kredi çekmek isteyen vatandaşlara 2.64 faizle kredi kullandırılıyor. Vatandaşlar ayda 478 TL geri ödeme yapacak ve bankaya toplamda 10 bin lira için 17 bin 235 lira ödeme yapmış olacak.

DİĞER BANKALAR DA VERİYOR

Borç kapatma kredisi diğer bankalar tarafından da kullandırılıyor. Başvurular bankaya , bankaların resmi internet adresleri üzerinden ya da mobil uygulamaları üzerinden yapılıyor. 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç