Reklamlı Netflix Üyeliği Açıklandı: İşte Yeni Paketin Fiyatı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Reklamlı Netflix Üyeliği Açıklandı: İşte Yeni Paketin Fiyatı

Reklamlı Netflix üyeliği için son dakika açıklaması geldi ve paketin detayları açıklandı. İşte reklam süresi ve fiyatı.

Kültür Sanat 14 Ekim 2022 11:33 0
Reklamlı Netflix Üyeliği Açıklandı: İşte Yeni Paketin Fiyatı

Netflix reklamlı üyeliğe geçiyor: İşte fiyatı.

Dünya üzerindeki en büyük dizi ve film platformlarından biri olan , yüz binlerce kullanıcıya sahip olan Netflix, işe başladığından bu yana reklam konusuna karşı çıkmıştı. Ancak son dönemlerde fiyatı artan ve zamlar nedeniyle üye sayısı her geçen gün azalan Netflix, reklamlı üyelik konusunu gündeme aldı.

Uzun süredir konuşulan bu durum hakkında son dakika açıklaması geldi ve düzenlenen basın toplantısında bu paket ile ilgili bazı detayları kamuoyu ile paylaşıldı. Netflix yetkilileri, düzenledikleri basın toplantısında yeni paketin detaylarını dünya kamuoyu ile paylaştı.

Yapılan açıklamaya baktığımızda Premium olarak adlandırılan yeni paketin 3 Kasım tarihinden sonra toplamda 12 ülkede kullanıma gireceğine yer verildi. Ülkeler şu şekilde açıklandı:

Avustralya,

Brezilya,

Kanada,

Fransa,

Almanya,

İtalya,

Japonya,

 Meksika,

Güney Kore,

İspanya,

Birleşik Krallık

ABD

REKLAMLI FİYATI NE KADAR?

Yukarıda sayılan ülkelerde 3 KAsım'dan sonra yürürlüğe girecek reklamlı Netflix'te üyelik fiyatları şu şekilde verildi:

DİSNEY+ 'TAN DAHA ERKEN VE DAHA UCUZA ÇIKARIYOR

Söz konusu reklamlı üyeliğin Disney+'ın reklamlı üyeliğinden bir ay daha erken ve 1 dolar daha ucuza çıkarılacağı bildirildi.

BAZI İÇERİKLER OLMAYACAK

Reklamlı üyelik alanlar için bazı yerler kısıtlı olacak. İçeriklerin yüzde 5 ile 10'u arasındaki içeriklere kişiler ulaşamayacak. Kullanıcılara göre popüler içeriklerin çoğu bu planda izlenemeyecek. Bunun yanı sıra reklamlı plana abone olan kullanıcılar içerikleri aynı anda sadece 1 cihaz üzerinden izleyebilecek. Görüntü kalitesi ise 720P olacak. 

REKLAM SÜRESİ NE KADAR OLACAK?

Gelen bilgilere göre reklamlar saate göre konulacak. 1 saat içinde 4-5 dakika arasında reklam olacak. Reklamlar 15 20 saniyelik olacak ve geçilemeyecek. 15-20 dakika reklam veren televizyonların aksine bu şekilde reklamlar daha uygun olacağı bildirildi.

TÜRKİYE'YE NE ZAMAN GELECEK?

Türkiye'de ise bu paketin ne zaman geleceği henüz bilinmiyor. Yeni yılla birlikte tüm ülkelerde bunun yürürlüğe girmesi bekleniyor. Türkiye fiyatının ise 25 ile 30 lira arasında olması bekleniyor. 

Sizce bu uygun mu? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç