Rekabet Kurumu, 2022 Yılı Rekabet Uzman Yardımcısı Alımı İlanı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Rekabet Kurumu, 2022 Yılı Rekabet Uzman Yardımcısı Alımı İlanı

Rekabet Kurumu tarafından bir duyuru yayımlandı ve 3 pozisyonda istihdam etmek üzere memur alımı yapılacağına yer verildi.

Kamu 8 Nisan 2022 09:17 0
Rekabet Kurumu, 2022 Yılı Rekabet Uzman Yardımcısı Alımı İlanı

Rekabet Kurumu tarafından bir ilan yayınlandı ve rekabet Rekabet Kurumu bünyesinde Rekabet Meslek Personeli Yönetmeliği hükümleri kapsamında personel alımı yapılacağına yer verildi.


2022 yılı Rekabet Uzman Yardımcılığı ilanı yayımlandı. Yayımlanan ilana baktığımızda toplamda 60 personel alımı yapılacağına yer verilirken başvuruların 11 Nisan 2022 tarihinde başlayacağına yer verildi. İlana baktığımızda Rekabet Uzman Yardımcılığı (Genel) kadrosuna 25, Rekabet Uzman Yardımcılığı (Hukuk) kadrosuna 25 ve Rekabet Uzman Yardımcılığı (Bilişim) kadrosuna ise 10 personel alımı yapılacağına yer verildi.


MEZUNİYET ŞARTI

İlana başvuru yapacak adaylarda aranan mezuniyet şartı şu şekilde:

  • Rekabet Uzman Yardımcılığı (Genel) : İktisat, Siyasal Bilgiler, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinden veya İşletme Mühendisliği ya da Endüstri Mühendisliği bölümlerinden,
  • Rekabet Uzman Yardımcılığı (Hukuk) ; Hukuk Fakültelerinden,
  • Rekabet Uzman Yardımcılığı (Bilişim) ; Bilgisayar Mühendisliği, İstatistik ve Bilgisayar, Matematik ve Bilgisayar, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Adli Bilişim Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Yapay Zeka Mühendisliği mezunu.


YAŞ ŞARTI

İlana başvuru yapacak adayların 35 yaşını doldurmamış olması gerekmektedir.


KPSS ŞARTI

Rekabet Uzman Yardımcısı Genel: KPSS P14, KPSS P15, KPSS P16, KPSS P24, KPSS P25, KPSS P26, KPSS P27, KPSS P28, KPSS P31 veya KPSS P36

Rekabet Uzman Yardımcısı Hukuk; KPSS P4, KPSS P5, KPSS P6 veya KPSS P7

Rekabet Uzman Yardımcısı Bilişim; KPSS P1 veya KPSS P2

puan türlerinden en az 80 almış olmak.


BAŞVURU

İlana başvurular internet üzerinden alınacaktır. Başvurular 11 Nisan ile 11 Mayıs tarihleri arasında internet üzerinden kariyer kapısı sayfasından alınacak.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç