Recep İvedik 7 Geliyor! Yayın Tarihi Belli Oldu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Recep İvedik 7 Geliyor! Yayın Tarihi Belli Oldu

Türkiye'de tüm zamanların en çok izlenen filmi olan Recep İvedik Serisi yeni filmi ile seyircilerle buluşmaya hazırlanıyor. Heyecanla beklenen Recep İvedik 7 filminin yayın tarihi belli oldu.

Haberler 22 Kasım 2022 22:08 0
Recep İvedik 7 Geliyor! Yayın Tarihi Belli Oldu

Şahan Gökbakar'ın heyecanla beklenen yeni filmi Recep İvedik 7'nin yayın tarihi belli oldu. 

Disney Plus Türkiye'de yayınlanacağı açıklanan Recep İvedik 7'nin yayın tarihi belli oldu. Şahan Gökbakar, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda, "İşte beklenen gün... Kral geliyor. Recep İvedik 7. Ormanlar nasıl savunulurmuş herkes görecek. 9 Aralık'ta Disney Plus Türkiye'de" ifadelerini kullandı.

RECEP İVEDİK 7'NİN KONUSU NE? 

2017 yapımı 5. filmiyle 7 milyon 437 bin seyirciye ulaşan ve Türkiye'de tüm zamanların en çok izlenen filmi olan Recep İvedik serisinin yeni filminde, şehir hayatı ve ekonomik koşullardan bunalan Recep İvedik, en yakın arkadaşı Nurullah’ı da yanına alarak babaannesinden kendisine miras kalan köy evine gitmeye karar verir. 

Köy hayatının tadını çıkaracağı sırada, köye ve civar ormanlara zarar verecek büyük bir projenin varlığından haberdar olan Recep İvedik, köylülerle el ele vererek, bu projeye karşı mücadeleye koyulur.

RECEP İVEDİK 7 OYUNCULARI KİMLER?

Şahan Gökbakar'ın Recep İvedik rolüne geri döndüğü Recep İvedik 7'de, ünlü oyuncuya Öznur Serçeler, İrfan Kangı, Murat Ergür, Eray Türk ve Nurullah Çelebi gibi isimler eşlik ediyor.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç