Ramazan Bayramı'nda Memlekete Gideceklere Kötü Haber: Otobüs Bileti Fiyatlarına Zam
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ramazan Bayramı'nda Memlekete Gideceklere Kötü Haber: Otobüs Bileti Fiyatlarına Zam

Ramazan Bayramı'nda memleketlerine gitmek isteyenlere bir kötü haber daha geldi. Edinilen bilgilere göre bilet fiyatlarına bir zam daha geldi.

Taşıt 8 Nisan 2022 15:15 0
Ramazan Bayramı'nda Memlekete Gideceklere Kötü Haber: Otobüs Bileti Fiyatlarına Zam

Son dakika : Ramazan ayına günler kala bilet fiyatlarına art arda zamlar gelmeye başladı.


Ramazan ayının 7'nci gününü idrak ediyoruz. Bayrama 23 gün kala üniversite öğrencileri, memleketlerine gitmek isteyen vatandaşlar internet üzerinden ve otogarlardan bilet fiyatları araştırması yapmaya başladı. Bilet fiyatlarına bakan vatandaşlar ise şokla karşılaştı. Akaryakıta art arda gelen zamlar sonrası bilet fiyatları geçen senenin çok üzerine seyrediyor.


ZAM GELDİ

NTV'nin son dakika olarak aktardığı bilgiye göre bilet fiyatlarına yüzde 20 ile 30 arasında zam yapıldığı bildirildi. Akaryakıt fiyatlarına art arda gelen zamların ardından yapılan bu zamla birlikte İstanbul Ankara arası bilet fiyatı 220 liradan 300 lira seviyesine kadar çıktı.


BAZI İLLERİN OTOBÜS BİLETİ FİYATLARI

Son zamların ardından bazı illerin otobüs bileti fiyatları ise şu şekilde oluştu:


İstanbul'dan İzmir'e gitmek isteyen bir kişi, bu ayın başında 320 lira veriyordu. Ancak Ramazan Bayramı'ndan önceki bilet fiyatlarına baktığımızda bilet fiyatının 350 liraya satıldığı görülüyor.


Ramazan Bayramı'ndan önce Ankara'dan İzmir'e express otobüs ile gitmek isteyen bir kişi ise 250 liraya bilet alabiliyor.


Ankara 'dan Adana'ya express otobüs ile gitmek isteyen bir kişi için bilet fiyatı ise 250 lira civarında.


İstanbul'dan Adana'ya gitmek isteyen bir kişi express araba ile gitmek istiyorsa 400-450 lira civarında bir ödeme yapacak.


İstanbul'dan Gaziantep'e gitmek isteyen bir kişi ise 400 ile 520 lira arasında bilet fiyatı ödeyecek.


BRENT DÜŞTÜ AMA AKARYAKIT FİYATLARI DÜŞMEDİ

Brent petrolün varil fiyatı bugün 100 doların altını gördü. Brent petrol varil fiyatı artarken aksatılmadan art arda yapılan zamlar, fiyatın düşmesi sonrası akaryakıt fiyatlarına henüz yansıtılmadı. Sosyal medyadan seslerini duyurmaya çalışan vatandaşlar, akaryakıt fiyatlarına indirim bekliyor.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç