Ramazan Bayramı Tatili 9 Gün Olabilir 2022
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ramazan Bayramı Tatili 9 Gün Olabilir 2022

Son dakika haberi: Bayram tatilinin 9 güne çıkarılması hakkında son dakika bilgisi geldi. İşte son gelişmeler.

Son Dakika 24 Nisan 2022 13:36 5
Ramazan Bayramı Tatili 9 Gün Olabilir 2022

Ramazan Bayramı tatilinin 9 gün olmasında yeni gelişme: 9 gün olabilir.

2022 yılı Ramazan Bayramı yaklaşıyor. Bayramın yaklaşması ile birlikte vatandaşların en çok araştırdığı konu bayram tatilinin kaç gün olacağı konusu oldu. Tatil planı yapan , memlekete gitme planı yapan vatandaşlar, Ramazan Bayramı tatilinin 9 gün olup olmayacağını merak ediyor. Bu konuda son dakika bilgileri geldi. Gelen bilgilere göre 9 günlük bayram tatili yarın netleşecek. Kabine için geri sayım devam ederken bir son dakika haberi geldi. 

 

KABİNE YARIN

Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı 25 Nisan 2022 Pazartesi günü, Beştepe'de bulunan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında yapılacak.  Kabine toplantısının öğleden sonra 15.30 civarında toplanması bekleniyor. 

 

BİLET ALMAK İÇİN KARARI BEKLİYORLAR

Ramazan Bayramı bu sene Pazartesi gününe denk geliyor. Pazartesi , Salı ve Çarşamba günü bayram nedeniyle tatil olacak. Cumartesi ve Pazar'ın da eklenmesi ile birlikte tatil günü sayısı 5'e çıkıyor. Perşembe ve Cuma günlerinin de eklenmeis ile birlikte bayram tatilinin 9 güne çıkarılıp çıkarılmayacağı merak ediliyor. Vatandaşlar bu kararı bekledikleri için henüz biletlerini almadı. Alanlar da sadece gidiş biletini aldı.

 

RESMİ YAZIŞMALARDA 9 GÜN DETAYI

Kulislerden gelen son dakika bilgilerine göre resmi yazışmalarda 5 ile 6 Mayıs tarihlerinin tatil olarak geçtiği belirtiliyor. Öte yandan kulislerden gelen bir diğer bilgiye göre ekonominin canlanması için tatilin 9 güne çıkarılmasının düşünüldüğü öğrenildi. Bazı vatandaşlar bayram tatilinin 9 gün olmasını isterken bazı vatandaşlar ise tatilin 9 güne çıkarılmaması gerektiğini savunuyor. Sizce tatil 9 gün olmalı mı? Aşağıdaki yorum kısmından yazabilirsiniz. 

 

AÇIKLAMANIN GELECEĞİ SAAT

Yarın yapılacak kabine toplantısından sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kameralar karşısına geçecek ve kabinede alınan kararları kamuoyu ile paylaşacak. Saat 15.30 civarında başlaması beklenen kabine toplantısının akşam 19.00 civarında sona ermesi ve toplantıdan sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın millete sesleniş konuşması yaparak kabine kararlarını açıklaması bekleniyor. Kabine toplantısı sonrası açıklama geldiğinde bildirimle haberdar olmak istiyorsanız uygulamamızı TIKLAYIN İNDİRİN

Yorumlar (5)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
abi ya 9 gün olsun abi yaaaaaaa
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Turizm için tıpış tıpış 9 gün olacak zaten siz rahat olun
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Kesinlikle 9 gün olmalı inşallah olur
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
9 gün olmalı
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
9 gün